Paracot tatami strunjača, 2cm

Paracot tatami strunjača, 2cm

(0)
Pogledaj mišljenja
Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Tatami strunjača (podne puzzle) dimenzije 100 x 100 cm i debljine 2 cm. Boje: crveno-plava i crno-crvena (dvobojni).

Namjena tatami podloga:

Za bori...
Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
24,14 €
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 18:44.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Fitness.com.hr ponudi
Ponuda trgovine Fitness.com.hr za proizvod Paracot tatami strunjača, 2cm. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Boja
Vrsta
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00B14C0C
Prijavi grešku
Tatami strunjača (podne puzzle) dimenzije 100 x 100 cm i debljine 2 cm. Boje: crveno-plava i crno-crvena (dvobojni).

Namjena tatami podloga:

Za borilačke sportove, dječje igraonice, rehabilitacijske centre, klubove, vrtiće (podloga za igranje), škole, joga, fitness, pilates i odličan je za igru kod kuće.

Rubovi tatami ploče rezani su u puzzle uzorak da bi se što jednostavnije čvrsto slagale s ostalim tatami pločama i činile kompaktnu cjelinu. Strunjača je izrađena od kvalitetnog materijala koji je otporan na savijanje i udarce. Površina je termički obrađena i daje reljefan uzorak radi sprečavanja proklizavanja. Za održavanje: nakon korištenja prebrisati vlažnom tkaninom.

Tatami strunjača je mekana podloga koja nije više namijenjena samo borilačkim sportovima, već ima raznih mogućnosti korištenja (kao podloga za igranje, za jogu i pilates, fitness i ostale aktivnosti). Nadalje, idealna je za sve vrste aktivnosti zbog svoje neklizajuće površine, a jednostavna je i za slaganje i pospremanje nakon aktivnosti.

Zbog svoje neklizajuće površine i jednostavnog održavanja, nameće se kao dobar izbor za provođenje treninga bilo koje vrste (fitness, joga, pilates i drugo). Uz tatami strunjače u vašem vježbačkom prostoru, nema straha od ozljeda ili oštećenja podova.

Sve vježbe na podu biti će užitak izvoditi s obzirom da imate veliku podlogu na kojoj možete izvoditi stotine raznih vježbi.

Ova vrsta podloge može poslužiti kao savršeno rješenje za podlogu za igranje djece ili bebe na podu, a koja će ih zaštititi od hladnih i tvrdih podova. Tatami strunjače pružaju udobnost i toplinu tijekom igre na podu, te pružaju sigurnost kod prvih pokreta i u slučaju padova.

Na tatamiju se vaše dijete može igrati puno sigurnije i ugodnije, a i ova podloga je puno toplija od klasičnih parketa, laminata ili pločica.

Tatami strunjače možete jako brzo sastaviti kao podlogu za igranje, ali i rastaviti i pospremiti. Također, vodonepropustan je i jednostavan za održavanje te sadrži protuklizni uzorak za maksimalno sigurno korištenje. Iskoristite ga u svom domu ili u vrtiću kao odlično rješenje za igranje s djecom.

Tatami strunjača koristi se u borilačkim sportovima kao što je judo, te je takva namjena ove podloge idealna. Ne kliže se, kvalitetnog je materijala izrađenog od EVA-e koji je vrlo otporan i dugotrajan, te odlično apsorbira udarce (padove).
Paracot tatami strunjača, 2cm
Paracot tatami strunjača, 2cm
21,49 €
u Fitness.com.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe