Traka za trčanje Insportline Neblin

Traka za trčanje Insportline Neblin

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Traka za trčanje s računalom i snagom motora 1,75 HP.Motorna traka Insportline Neblin je nova moderna traka posebno namijenjena za hodanje i u rehabilitacijske svrhe. Boč... Pročitaj cijeli opis
770,00 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
772,65 €
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 20:38.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Fitness.com.hr ponudi
Ponuda trgovine Fitness.com.hr za proizvod Traka za trčanje Insportline Neblin. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Opterećenje/Nosivost (kg)
130
Vrsta
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00B14CDF
Prijavi grešku
Traka za trčanje s računalom i snagom motora 1,75 HP.Motorna traka Insportline Neblin je nova moderna traka posebno namijenjena za hodanje i u rehabilitacijske svrhe. Bočne ručke izrađene od mekog materijala služe kao oslonac tijekom hodanja, što korisniku daje osjećaj sigurnosti. Još jedan rukohvat (ručka) se stavlja ispred korisnika.Prednost trake za trčanje Insportline Neblin je odvojivi sigurnosni remen koji pomaže korisniku održavati ravnotežu. Po potrebi sigurnosni remen se može odvojiti. Bolja sigurnost također je postignuta s velikim neklizećim bočnim gazištima - možete lako sići s pokretne trake ako je potrebno.Traka za trčanje Insportline Neblin sadrži veliki gumb za sigurnost koji će odmah zaustaviti traku za trčanje u slučaju opasnosti.Traka je pogodna za hodanje do maksimalne brzine od 6 km / h. Traka nudi bogat izbor funkcionalnosti i sigurnosnu opremu, koja uključuje kvalitetno računalo, kapacitet motora od 1,75 HP. Robustan dizajn s dovoljno radne površine za hodanje i nosivost od 130 kg osigurava maksimalnu udobnost tijekom hodanja.Traka za trčanje je opremljena s lako čitljivim LCD zaslonom koji će vam pokazati mnoštvo korisnih informacija kao što su: brzina, vrijeme, prijeđenu udaljenost, broj otkucaja srca i potrošnju kalorija tijekom vježbanja.Zbog svih ovih značajki, Traka za trčanje Insportline Neblin je pogodna za starije ljude koji traže sigurno aktivno kretanje, za one koji su u tijeku rehabilitacije nakon ozljede ili za osobe s ograničenom pokretljivošću.Ugrađeni transportni kotači olakšavaju pomicanje trake za trčanje u prostoru bez puno truda.Rok isporuke: 7-14 dana.Zabavite se i odradite zdravi trening na traci za trčanje.1 Traka za trčanje Insportline Neblin
Traka za trčanje Insportline Neblin
Traka za trčanje Insportline Neblin
770,00 €
u Fitness.com.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe