OMRON inhalator i nosni tuš C102 Total, 2-u-1

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Omron C102 Total 2-u-1 inhalator s nosnim tušem rješenje je za učinkovito liječenje i pružanja olakšanja kod respiratornih smetnji tijekom cijele god... Pročitaj cijeli opis
Besplatna dostava
Dostupnost

Dostupno odmah!

Cijena je osvježena danas od 1:01.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Zdravije ponudi
Ponuda trgovine Zdravije za proizvod OMRON inhalator i nosni tuš C102 Total, 2-u-1. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00B42DDC
Prijavi grešku
Omron C102 Total 2-u-1 inhalator s nosnim tušem rješenje je za učinkovito liječenje i pružanja olakšanja kod respiratornih smetnji tijekom cijele godine.

Kombinira tretman inhalatora s nosnim tušem
Nosni tuš se koristi s jednostavnom otopinom soli (fiziološka otopina). Čisti nos i nježno pomaže ublažavanju simptoma gornjih dišnih putova kao što su: prehlada, sinusitis, alergijski rinitis. Brz, tretman od 30 sekundi, bez lijekova, korištenje s jednostavnom otopinom soli. Nježniji je od drugih manualnih metoda.

Inhalator učinkovito dostavlja lijek u pluća kao tretman i liječenje respiratornih smetnji dišnih putova kao što su: bronhitis, bronhiolitis i astma, ali također može liječiti jednostavan kašalj.

C102 Total inhalator s nosnim tušem preporučuje se za djecu iznad 4 godine (znaju kako puhati nos) i odrasle. Ne preporučuje se bebama od 0 -2 godine.
OMRON inhalator i nosni tuš C102 Total, 2-u-1
OMRON inhalator i nosni tuš C102 Total, 2-u-1
73,31 €
u Zdravije

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe