Flexit Gold Drink (400 gr.)

Flexit Gold Drink (400 gr.)

(0)
Pogledaj mišljenja
Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

NUTREND FLEXIT GOLD DRINK

NUTREND FLEXIT GOLD DRINK je poseban instant napitak, koji sadrži devet sastojaka s iznimno hranjivim i fiziološkim učinkom.

Je... Pročitaj cijeli opis

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 11:04.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Shopbulider.hr ponudi
Ponuda trgovine Shopbulider.hr za proizvod Flexit Gold Drink (400 gr.). Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00B60B37
Prijavi grešku

NUTREND FLEXIT GOLD DRINK

NUTREND FLEXIT GOLD DRINK je poseban instant napitak, koji sadrži devet sastojaka s iznimno hranjivim i fiziološkim učinkom.

Jedan od najbitnijih sastojaka je poseban riblji kolagen peptid Naticol, dobiven enzimskom hidrolizom, koji je poseban zbog male molekularne mase, što znači da se brzo i učinkovito apsorbira kroz crijevnu sluznicu u krvotok. Drugi aktivni sastojak je metil sulfonil metan (MSM), koji sadrži organski sumpor. Među ostalim sastojcima nužno je spomenuti i vitamin C, koji potiče normalno stvaranje kolagena. Dodatak prehrani FLEXIT GOLD DRINK je namijenjen za ozbiljne sportaše odnosno aktivne pojedince s mišićno-koštanim ozljedama.

Sastojci:

glukozamin sulfat
hondroitin sulfat
riblji kolagenski peptidi
MSM (metil sulfonil metan)
Boswellia serrata
vitamin C
natrijev hialuronat
vitamin B6
vitamin D

Upute

Preporučena doza: Dozu 20 g pomiješajte u 250 - 300 ml vode. Popijte ujutro na prazan želudac. Tijekom dana popijte dovoljnu količinu tekućine. Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu.

Korištenje: 20 g = 3/4 mjerice. Preporučenu dozu pomiješajte u vodi. Nakon otvaranja čuvajte na temperaturi koja ne prelazi 25°C i potrošite u roku od 2 mjeseca. Prije upotrebe dobro protresite ambalažu.

Upozorenje: Dodatak prehrani sa sladilima. Proizvod sadrži alergene kao što su ribe i rakovi. Proizvod može sadržavati tragove soje i mliječnih bjelančevina. Nije zamjena za uravnoteženu prehranu. Nije pogodan za djecu, trudnice i dojilje. Čuvati izvan dohvata djece. Čuvati na suhom i hladnom mjestu, na temperaturi koja ne prelazi 25°C i daleko od izravnog sunčevog svjetla. Nemojte zamrzavati. Proizvođač nije odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu zbog nepravilne upotrebe i skladištenja.

Flexit Gold Drink (400 gr.)
Flexit Gold Drink (400 gr.)
23,05 €
u Shopbulider.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe