Tiny Lova edukativna knjiga- Where do I live

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Edukativna knjiga pomaže bebi da usredotoči svoju pažnju i potiče zabavnu interakciju i povezivanje između Vas i vašeg djeteta. Ova interakcija igra važnu ulogu u proc... Pročitaj cijeli opis

18,90 €
3-6 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
48,90 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 3 - 6 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 10:42.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o magicbaby.hr ponudi
Ponuda trgovine magicbaby.hr za proizvod Tiny Lova edukativna knjiga- Where do I live. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00B69DD1
Prijavi grešku

Edukativna knjiga pomaže bebi da usredotoči svoju pažnju i potiče zabavnu interakciju i povezivanje između Vas i vašeg djeteta. Ova interakcija igra važnu ulogu u procesu razvijanja osjetilne regulacije dijetetovih osjetila.

Savjet

Aktivirajte bebu pričajući s njom dok prolazite kroz stranice knjige. To će vam pomoći da stvorite priču za nju i time stvorite zabavne i nezaboravljive trenutke.

Preporučena dob :

3-5 mjeseci

Stavite bebu na trbuh, otvorite knjigu pred njom i ukažite joj na razne predmete koji se pojavljuju, nazivajući ih po imenu ("Ovdje je leptir!")

5 + mjeseci

Bebe se obožavaju igrati igre „skrivača“. Koristite razne aktivnosti koje vam nudi knjiga da igrate igre „skrivača“ sa vašom bebom. Alternativno, neka beba sama istražuje knjigu dok leži na leđima ili na trbuhu.

Tiny Lova edukativna knjiga- Where do I live
Tiny Lova edukativna knjiga- Where do I live
18,90 €
u magicbaby.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe