Mivardi Chair Comfort Quattro

Mivardi Chair Comfort Quattro

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj tekst je automatičan prevod sa programom:Dobro dizajnirana, popularna i luksuzna stolica s madracem jedinstvenog oblika i debelim jastučićem od neoprena. Zadovoljava... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
102,80 €
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 16:20.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o muziker.hr ponudi
Ponuda trgovine muziker.hr za proizvod Mivardi Chair Comfort Quattro. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00BC66AA
Prijavi grešku
Ovaj tekst je automatičan prevod sa programom:Dobro dizajnirana, popularna i luksuzna stolica s madracem jedinstvenog oblika i debelim jastučićem od neoprena. Zadovoljava zahtjeve kupaca MIVARDI-ja da se ova popularna stolica isporučuje s četiri teleskopske noge. Noge su opremljene pouzdanim sustavom zaključavanja i blatnim nogama kako bi se spriječilo njihovo potapanje u mekano tlo. Konstrukcija okvira je izuzetno stabilna, iznenađujuće lagana i čvrsta. Stolica nudi mehanizam laganog nagiba nakon podizanja naslona za ruke. Veličina sjedećeg dijela: 55 x 45 cm. Veličina stražnjeg dijela: 55 x 71 cm. Veličina pakirane stolice: 93 x 68 x 22 cm. Visina sjedećeg dijela od tla (od-do): 37 - 56 cm. Težina - 5,1 kg. Čvrstoća - 160 kg.
Mivardi Chair Comfort Quattro
Mivardi Chair Comfort Quattro
94,90 €
u muziker.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe