SAMSUNG pametni telefon Galaxy A40 4GB/64GB, Black

SAMSUNG pametni telefon Galaxy A40 4GB/64GB, Black

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Najnoviji mobitel iz Samsung ponude je predivni Samsung Galaxy A40! Moderan i elegantan dizajn kućišta dolazi u nekoliko boja, a svaka se ističe posebnim odsjajem. Bitna ... Pročitaj cijeli opis
139,00 €
Cijena s dostavom
143,65 €
Dostupnost

Provjeri

Cijena je osvježena danas od 2:19.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Eurotoner ponudi
Ponuda trgovine Eurotoner za proizvod SAMSUNG pametni telefon Galaxy A40 4GB/64GB, Black. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Za brand
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00E1858A
Prijavi grešku
Najnoviji mobitel iz Samsung ponude je predivni Samsung Galaxy A40! Moderan i elegantan dizajn kućišta dolazi u nekoliko boja, a svaka se ističe posebnim odsjajem. Bitna odlika mu je Super AMOLED zaslon od 5.9“ koji je izvrstan za multitasking i gledanje filmova ili serija.
Zbog svoje kompaktnosti Samsung Galaxy A40 stane u svaki džep! Ponesi ga sa sobom gdje god da kreneš i fotografiraj s izvrsnom dvostrukom 16 + 5 MP kamerom koja ima LED bljeskalicu za snimanje izvrsnih fotografija i u uvjetima lošeg osvjetljenja. Selfie kamera ima 25 MP idati će ti izvrsne fotografije koje ćeš htjeti dijeliti sa svimš
Pokreće ga osmojezgreni Exynos 7885 14 nm procesor koji uz 4GB RAM-a daje snagu i fluidnost tvom pametnom telefonu, a moderan dizajn Android Pie operativnog sustava pomoći će ti u snalaženju po aplikacijama.
Unutarnja memorija iznosi 64 G, a proširiva je pomoću micro SD kartice do 512 GB. Samsung Galaxy A40 može koristiti dvije SIM kartice istovremeno, tako da možeš odvojiti svoj privatni od poslovnog života.
Baterija kapaciteta 3100 mAh dati će mu dovoljno snage da izdrži sve dnevne izazove koje staviš pred njega bez dodatnih punjenjš
SAMSUNG pametni telefon Galaxy A40 4GB/64GB, Black
SAMSUNG pametni telefon Galaxy A40 4GB/64GB, Black
139,00 €
u Eurotoner

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe