PHILIPS usisavač FC9556/09

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
PowerCyclone 7 održava jaku usisnu snagu duže vrijeme. Aerodinamični dizajn komore PowerCyclone 7 otpor zraka svodi na najmanju mjeru i osigurava izvanredne rezultate či&... Pročitaj cijeli opis
234,99 € -17 %
194,99 €
4-6 dana
Sve ponude
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 4 - 6 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 10:46.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o ozone.hr ponudi
Besplatna dostava
Dostupnost

na zalihi

Cijena je osvježena danas od 16:21.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Abrakadabra ponudi
Proizvođač
Dužina kabela (u m)
9 m
Hepa filter
ne
Maks. snaga motora (W)
650
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00E430C6
Prijavi grešku
PowerCyclone 7 održava jaku usisnu snagu duže vrijeme. Aerodinamični dizajn komore PowerCyclone 7 otpor zraka svodi na najmanju mjeru i osigurava izvanredne rezultate čišćenja kroz 3 izuzetno učinkovita koraka: 1) Zrak brzo ulazi u PowerCyclone zahvaljujući ravnom i glatkom otvoru za ulaz zraka. 2) Zaobljeni otvor za zrak brzo potiče zrak prema gore u ciklonskoj komori. 3) Izlazne oštrice na vrhu učinkovito zaustavljaju prašinu eliminirajući je iz zraka.

Usisni nastavak TriActive pruža odličnu učinkovitost na svim vrstama podova. Usisna četka TriActive+ ima trostruko djelovanje u jednom potezu: 1) nježno otvara vlakna tepiha posebno dizajniranom površinom kako bi se uklonila prašina koja se uvukla duboko u tepih 2) usisava velike komade zahvaljujući velikom otvoru s prednje strane 3) kupi prašinu i prljavštinu neposredno uzduž namještaja i zidova zahvaljujući dvjema bočnim četkama.

Funkcija kontrole snage za prilagođavanje usisne snage. Funkcija kontrole snage za prilagođavanje usisne snage za različite poslove čišćenja, primjerice na tvrdim podovima, drvenim podovima i mekim oblogama.

Spremnik za prašinu omogućuje higijensko pražnjenje jednom rukom. Spremnik za prašinu dizajniran je za higijensko uklanjanje i pražnjenje jednom rukom, tako da se oblaci prašine svode na najmanju mjeru.

Kompaktan dizajn s ručkom na prednjoj strani i vrhu olakšava nošenje. Ručke na gornjoj i prednjoj strani olakšavaju nošenje. Kompaktni dizajn omogućuje praktično spremanje.

Meka četka integrirana u dršku i usisni nastavak za namještaj. Nastavak s četkom za prašinu ugrađen je u dršku, tako da je uvijek spreman za uporabu na namještaju i ravnim površinama. Usisni nastavak za namještaj idealan je za čišćenje mekih obloga i uklanjanje dlaka kućnih ljubimaca.

Usisni nastavak Turbo Brush za uklanjanje životinjskih dlaka. Turbo četka omogućava dubinsko čišćenje tepiha, jednostavno uklanjajući dlake i nakupine prašine. Rotirajuća četka unutar usisne četke aktivno uklanja male čestice prašine i životinjsku dlaku, a rezultat je bolje čišćenje. Kotačići na usisnoj četki sprječavaju oštećenje prilikom uporabe na tvrdim podovima.

Sustav antialergijskih filtara zadržava više od 99,9 % sitne prašine. Naš sustav filtara za čist zrak predstavlja savršenu branu i hvata više od 99,9% sitne prašine – uključujući pelud, životinjske dlake i grinje – za osobe koje pate od alergija i sve one koji zahtijevaju veću razinu higijene.

Meki odbojnik i gumeni kotači štite namještaj te sprječavaju grebanje poda. Omogućuju i osiguravaju lako manevriranje.
PHILIPS usisavač FC9556/09
PHILIPS usisavač FC9556/09
194,99 €
u ozone.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe