GORENJE ugradbena pećnica BO735E11X

(0)
Pogledaj mišljenja
Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
HomeMade Plus
Idealna pećnica za profesionalne rezultate
Pećnica, odsada još prostranija, ima zaobljeni oblik koji je nalik tradicionalnim pećima na drva. To omoguć...
Pročitaj cijeli opis
292,80 €
Cijena s dostavom
296,80 €
Dostupnost

Provjeri

Cijena je osvježena danas od 14:40.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o BigBoom.eu ponudi
Ponuda trgovine BigBoom.eu za proizvod GORENJE ugradbena pećnica BO735E11X. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Dodatne značajke
Energetski razred
A+
Širina (u cm)
60 cm
Tip pećnice
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01579340
Prijavi grešku
HomeMade Plus
Idealna pećnica za profesionalne rezultate
Pećnica, odsada još prostranija, ima zaobljeni oblik koji je nalik tradicionalnim pećima na drva. To omogućuje optimalnu cirkulaciju zraka koji u potpunosti obuhvaća hranu kako bi postala nježna i sočna iznutra, a nevjerojatno hrskava izvana. Zrak je još bolje raspoređen u 71-litrenoj šupljini s udubljenim stranama, što smanjuje pojavu da na nekim dijelovima nema zagrijavanja. Posebna dinamika cirkulacije zraka pruža izvrsne uvjete za profesionalno kuhanje na jednom ili nekoliko rešetki istovremeno.

SilverMatte
Ultra otporan i ultra gladak
Kakvoća i vrsta emajla posebno su važni za pećnicu i njen rad. SilverMatte je vrhunski otporan i čvrst materijal koji podnosi ekstremne topline. Bez mikro pora, oblaže površine pećnice i limove za pečenje čineći ih otpornima na najviše temperature, mikrovalove i paru. Trostruki nanos u unutrašnjosti podržava refleksiju topline i pruža dodatnu izolaciju. SilverMatte emajl omogućava i bolje rezultate čišćenja pećnice kako bi njena unutrašnjost bila čista i sigurna.

AquaClean
Jednostavno, povremeno čišćenje
Zahvaljujući potpuno novom SilverMatte emajlu u svim linijama novih Gorenje pećnica, značajno je poboljšana funkcija AquaClean. AquaClean nudi veliku pomoć kod čišćenja unutrašnjosti pećnice. Sve što je potrebno je uliti pola litre vode u lim za pečenje i uključiti AquaClean funkciju nakon svakog pečenja. Za samo 30 minuta vidljivi su rezultati na cijeloj površini pećnice i na limu za pečenje. Mrlje i masnoća su omekšali i mogu se puno lakše obrisati.

BigSpace
Više prostora za veću slobodu kuhanja
Nova generacija Gorenje pećnica prikriva svoj oblik u gornjem dijelu. Sada optimalizirano zračno strujanje kruži unutar većeg volumena, gibajući se potpuno slobodno. Povećani kapacitet pećnica omogućava pripremanje hrane na većim posudama za pečenje kao i većih količina dok njihove vanjske dimenzije ostaju iste. Umjesto prethodne 3, pećnica iz linije Superior sada omogućava istovremenu uporabu 5 razina. Raspon volumena do 75 l kod standardnih pećnica i do 53 l kod mikrovalnih pećnica jedan je od najvećih koji se nude na tržištu.

GentleClose
Super lako i super tiho
S novom konstrukcijom vrata, potreban je samo blagi dodir kako bi se vrata meko zatvorila, bez bilo kakve buke.

DC+ sustav hlađenja
Učinkovit nadzor topline
DynamiCooling DC sustav učinkovito hladi kućište pećnice i sprječava oštećenja uzrokovana visokim temperaturama, a djeluje za vrijeme rada, tj. zagrijavanja pećnice. Kod pećnica s DC+ sustavom, senzori topline reguliraju hlađenje kućišta pećnice i nakon isključivanja pećnice, sve dok temperature ne padne na 60 °C. Ovo je posebice važno kod pećnica s pirolitičkim čišćenjem kod kojeg se koriste ekstremno visoke temperature.

SuperSize
Spremni za XXL recepte
Prostrane pećnice omogućavaju kuhanje veće količine hrane – ne samo zbog ravnomjernog kruženja zraka na svim razinama već i zbog 46 cm širokih posuda za pečenje kod standardnih kao i kompaktnih pećnica. Inovativna rješenja omogućavaju veći volumen pećnica, a potpuno je iskorištena i širina pećnice. Ima više mjesta na svakoj posudi za pečenje dok superiorna tehnologija osigurava ravnomjerno kuhanje hrane na svim razinama.

PerfectGrill
Dvostruki grijač za ravnomjerno zapečena jela
Najbolji se rezultati pečenja u Gorenje ugradbenim pećnicama ostvaruju kombinacijom većeg i manjeg grijača, pri čemu je manji postavljen unutar većeg. Pametno postavljeni grijači omogućavaju optimalnu distribuciju topline i savršene rezultate pečenja svaki put, pa je hrana hrskava izvana, a sočna iznutra. Varijabilni grijač omogućava da hrana može biti pečena korištenjem bilo malog, bilo velikog ili s oba grijača, a kako bi se olakšalo čišćenje, određeni modeli imaju i preklopni gornji grijač.

Bez otisaka prstiju
Uvijek sjajne površine od nehrđajućeg čelika
Sve površine od nehrđajućeg čelika presvučene su sa posebnim TouchFree filmom koji sprječava vidljivost otisaka prstiju, a vanjske površine pećnice uvijek su besprijekorno čiste i sjajne, što olakšava i njeno čišćenje.
GORENJE ugradbena pećnica BO735E11X
GORENJE ugradbena pećnica BO735E11X
292,80 €
u BigBoom.eu

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe