CHANEL parfemska voda za žene Chance Eau Tendre, 50ml

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Chanel Chance Eau Tendre (2019) moderan je senzualni miris čiji se sastav bazira na nekoliko, ali izvrsnih sastojaka: jasmin, ruža, kremasti bijeli mošus, grejp i du... Pročitaj cijeli opis
170,20 €
2-4 dana
Cijena s dostavom
173,20 €
Dostupnost

Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:20.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o notino.hr ponudi
Ponuda trgovine notino.hr za proizvod CHANEL parfemska voda za žene Chance Eau Tendre, 50ml. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Ženski / muški
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX020C9AF8
Prijavi grešku
Chanel Chance Eau Tendre (2019) moderan je senzualni miris čiji se sastav bazira na nekoliko, ali izvrsnih sastojaka: jasmin, ruža, kremasti bijeli mošus, grejp i dunja. Zahvaljujući ovom mirisu, lako ćete zavesti svakog muškarca. Miris je kreirao Olivier Polge.

cvjetno-voćni miris
za senzualnu ženu
za svaki dan, ali i u posebnim prigodama

Parfemska voda za žene Chanel Chance Eau de Tendre otvara se svježim bergamotom i dunjom, tj. voćem koje je bilo posvećeno božici ljubavi Afroditi. Ništa manje nije drago ni srce mirisa, ispunjeno opojnim mirisom ruže i jasmina. Osnovna nota mirisa Chance Eau de Tendre, zasićena mošusom, pokazuje da je sastav afrodizijak bez ikakvih nadmetanja ...

UPOTREBA

Parfemski proizvodi namijenjeni su odraslima. Sadrže alkohol, zapaljivi su i, ako se pogrešno koriste, također su opasni.

Upozorenje: Zapaljivo! Nemojte ga koristiti u blizini vatre! Ne nanositi blizu očiju ili nadražene i osjetljive kože. Rok trajanja nakon otvaranja označen je na ambalaži.

Ukoliko želite dobiti popis sastojaka za ovaj proizvod, molimo Vas da nam pošaljete e-mail i mi ćemo vam poslati sliku proizvoda sa prikazanim sastojcima. Proizvođači redovito mijenjaju sastojke i često nas čak i ne informiraju o tome. Na ovaj način, pobrinut ćemo se da zaprimite aktualni i ažurirani popis sastojaka.
CHANEL parfemska voda za žene Chance Eau Tendre, 50ml
CHANEL parfemska voda za žene Chance Eau Tendre, 50ml
170,20 €
u notino.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe