Vrtna ostava za drva od pocinčanog čelika 330x92x153 cm siva

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ova ostava za drva predstavlja savršeno rješenje za pohranu drva za ogrjev. Ima stabilnu konstrukciju s čeličnim potpornim šipkama i dodatnim cijevima s obje strane. Budu... Pročitaj cijeli opis
147,32 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

20

Cijena je osvježena danas od 18:42.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o vidaxl.hr ponudi
Ponuda trgovine vidaxl.hr za proizvod Vrtna ostava za drva od pocinčanog čelika 330x92x153 cm siva. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Namjena
Vrsta
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00E92C7C
Prijavi grešku
Ova ostava za drva predstavlja savršeno rješenje za pohranu drva za ogrjev. Ima stabilnu konstrukciju s čeličnim potpornim šipkama i dodatnim cijevima s obje strane. Budući da je napravljena od pocinčanog čelika, ostava za drva za ogrjev zahtijeva minimalno održavanje i vrlo je izdržljiva. Ovo spremište za cjepanice ima čelični podni okvir za dodatnu stabilnost i podignute podne letvice kako bi se drva čuvala prozračenima i suhima. Kišnica će se automatski ispustiti s krova zahvaljujući kosom dizajnu. Naša ostava za drva za ogrjev jednostavno se sastavlja. Pohranite vaša drva organizirana i složena u ovoj čvrstoj i kompaktnoj ostavi za skladištenje drva!
Vrtna ostava za drva od pocinčanog čelika 330x92x153 cm siva
Vrtna ostava za drva od pocinčanog čelika 330x92x153 cm siva
147,32 €
u vidaxl.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe