Klarstein Queensize Kamado, roštilj s termometrom, uklonjive bočne police, crni

(0)
Pogledaj mišljenja
Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Tvrtka Klarstein predstavlja keramički roštilj Queensize Kamado, koji donosi prednosti keramičkog roštilja u obliku jajeta direktno u vaš dom. Tajna kamado roštilja skriv... Pročitaj cijeli opis
716,45 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na skladištu

Cijena je osvježena danas od 16:41.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o electronic-star.hr ponudi
Ponuda trgovine electronic-star.hr za proizvod Klarstein Queensize Kamado, roštilj s termometrom, uklonjive bočne police, crni. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00E98A89
Prijavi grešku
Tvrtka Klarstein predstavlja keramički roštilj Queensize Kamado, koji donosi prednosti keramičkog roštilja u obliku jajeta direktno u vaš dom. Tajna kamado roštilja skrivena je u njegovoj keramičkoj kupoli, zahvaljujući kojoj uređaj ima nenadmašive prednosti u odnosu na ostale roštilje. Keramička stijenka ima ogroman kapacitet ravnomjernog skladištenja topline i do nekoliko sati. Roštilj može doseći temperaturu do 450 °C, uz iznimno nisku potrošnju goriva. Osim toga, oblik kupole stvara toplinski vakuum kao kod klasičnih peći, koji se može kontrolirati putem ventilacijskih otvora na dnu uređaja. To olakšava kontrolu unutarnje temperatur i omogućava ne samo roštiljanje, već i sporo kuhanje, pečenje ili dimljenje hrane. Termometar na poklopcu neprestano informira o unutarnjoj temperaturi i olakšava regulaciju temperature. Materijal i oblik keramičkog roštilja Queensize Kamado tvrtke Klarstein održavaju vlagu u unutrašnjosti roštilja, tako da se meso ne isušuje ni nakon dugog procesa kuhanja i ostaje iznimno sočno. Police za odlaganje s lijeve i desne strane kupole nude dovoljno mjesta za odlaganje jela s roštilja, pribora za jelo ili pića. Robusna konstrukcija osigurava roštilju stabilnost, dok dva montažna kotača olakšavaju premještaj. Roštilj će impresionirati i svojim izgledom: glazirana kupola i masivna obrada konstrukcije u jednostavnoj crnoj boji čine roštilj Klarstein Queensize Kamado središtem pozornosti u svakom okruženju.
Klarstein Queensize Kamado, roštilj s termometrom, uklonjive bočne police, crni
Klarstein Queensize Kamado, roštilj s termometrom, uklonjive bočne police, crni
716,45 €
u electronic-star.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe