TOSHIBA klima uređay Seiya 4.2kW B16J2KVG

(0)
Pogledaj mišljenja
Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Toshiba predstavlja novu generaciju uređaja za kućanstvo – SEIYA. Glavna je značajka da su znatno tiši od svih prethodnika. Stoga unutarnja jedinica ne ometa... Pročitaj cijeli opis
1.150,00 € -10 %
1.035,00 €
-10 %1.150,00 €
+ troškovi dostave

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Provjeri

Cijena je osvježena danas od 2:25.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o KlimaCentar ponudi
Ponuda trgovine KlimaCentar za proizvod TOSHIBA klima uređay Seiya 4.2kW B16J2KVG. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Boja
Energetski razred hlađenja
A++
Glasnoća unutarnje jedinice (u dB)
43 dB
Snaga grijanja (u kW)
5 kW
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00EB0F18
Prijavi grešku
Toshiba predstavlja novu generaciju uređaja za kućanstvo – SEIYA. Glavna je značajka da su znatno tiši od svih prethodnika. Stoga unutarnja jedinica ne ometa vaš san, a ni vanjska jedinica ne ometa san vaših susjeda što je čini najprikladnijom za urbane prostore.Prvoklasna energetska učinkovitost i priprema za upravljače SmartHome s funkcijom WiFi pritom se podrazumijevaju.Kompaktna zidna jedinica početne klase SEIYA sa standardnim filtrom za zrak. Za primjenu s 1:1 Single vanjskom jedinicom ili u kombinaciji s dodatnim unutarnjim jedinicama na multi vanjskoj jedinici za 2 do 5 prostorija.

Tihi režim rada – za opuštajuće spavanje

Tko aktivira QUIET, pritiskom na gumb dobiva unutarnju jedinicu čiji je rad za 3 dB(A) tiši. Prijevod riječi SEIYA znači „tiha noć”.

Više mogućnosti za udobnost – kod kuće ili na putu

Vaš pametni telefon postaje intuitivni daljinski upravljač s pomoću kojeg možete upravljati na potpuno jednostavan način dok ste na putu. Prilagodite udobnost svojem životu! Upotrebljavajte aplikaciju kako biste jednostavno i brzo provjerili trenutačni status i prilagodili zonu udobnosti bez obzira na to gdje se nalazite.

Više zdravog svježeg zraka

Uređaj SEIYA opremljen je izmjenjivačem topline Magic Coil®. Izmjenjivač topline unutarnje jedinice uvijek se održava čistim i suhim s pomoću posebnog premaza zajedno s funkcijom samočišćenja nakon završetka rada. Nema šanse za razvoj neugodnih mirisa i bakterija
TOSHIBA klima uređay Seiya 4.2kW B16J2KVG
TOSHIBA klima uređay Seiya 4.2kW B16J2KVG
1.035,00 €
u KlimaCentar

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe