BRAUN IPl epilator Silk-expert Pro 3 PL3132 300.000

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Najnovija generacija Braunovih IPL uređaja. Trajno uklanjanje dlačica u samo 3 mjeseca*.
Najsigurnija IPL tehnologija. Klinički testirana. Sigurnost za kožu dermatološ...
Pročitaj cijeli opis
399,99 €
Besplatna dostava
Dostupnost

16.00

Cijena je osvježena jučer u 20:39.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o TehnoMag ponudi
Ponuda trgovine TehnoMag za proizvod BRAUN IPl epilator Silk-expert Pro 3 PL3132 300.000. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Napajanje
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01EFB8D3
Prijavi grešku
Najnovija generacija Braunovih IPL uređaja. Trajno uklanjanje dlačica u samo 3 mjeseca*.
Najsigurnija IPL tehnologija. Klinički testirana. Sigurnost za kožu dermatološki potvrdila međunarodna organizacija za zdravlje kože (Skin Health Alliance).
SMART IPL sa senzorom za kožu SensoAdaptTM (s UV zaštitom): jedina IPL tehnologija koja se neprekidno automatski prilagođava nijansi vaše kože†.
Brzi tretman: tretirajte obje noge u samo 9 minuta pri najnižoj razini energije. Dvaput brže od dosadašnjeg uređaja Silk·expert 3. Dolazi s preciznom glavom, premium vrećicom i brijačem Venus.
Novi kompaktni dizajn, 15% manji i 25% lakši, za lako rukovanje i tretmane koji ne iziskuju puno truda. 300.000 bljesaka, 20% više od dosadašnjeg uređaja Silk·expert 3.

Silk·expert Pro, Braunova je najnovija generacija IPL uređaja. Silk·expert Pro 3 osigurava trajno smanjenje broja dlačica u samo 3 mjeseca*. Najsigurnija IPL tehnologija. Klinički testirana.
Sigurnost za kožu dermatološki je potvrdila međunarodna organizacija za zdravlje kože (Skin Health Alliance).
Jedina IPL tehnologija koja se neprekidno automatski prilagođava nijansi vaše kože za sigurno i učinkovito trajno uklanjanje vidljivih dlačica†. Sada i s preciznom glavom za tretman dlačica na manjim ili zahtjevnijim područjima poput lica, bikini-zone ili pazuha.
Dođite do željenih rezultata 2 puta brže nego s dosadašnjim uređajem Silk·expert 3: u samo 9 minuta možete završiti tretman obiju nogu. 300.000 bljesaka, 20% više nego kod dosadašnjeg uređaja Silk·expert 3.
*Procjena stanja na potkoljenicama, pazusima i bikini-zoni nakon pridržavanja rasporeda tretmana. Rezultati se mogu razlikovati od osobe do osobe.
†Istu sigurnosnu tehnologiju koriste i uređaji marke Cyden.

Najsigurniji, najbrži i najučinkovitiji IPL uređaj.**

**Učinkovitost bazirana na kombinaciji veličine prozorčića, brzine i energije. Testiran u usporedbi s konkurentskim markama na hrvatskom tržištu. Test je u 2021. proveo Braunov inovacijski centar u Kronbergu u Njemačkoj. Istu sigurnosnu tehnologiju koriste i uređaji marke Cyden.
BRAUN IPl epilator Silk-expert Pro 3 PL3132 300.000
BRAUN IPl epilator Silk-expert Pro 3 PL3132 300.000
399,99 €
u TehnoMag

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe