Želatina se može, no ne mora koristiti u šamponima, maskama za lice i drugoj kozmetici; kao zgušnjivač u voćnim želeima i pudinzima; u slatkišima, kolačima, sladoledu i jogurtima; na fotografskom filmu, u vitaminima kao prevlaka i kao kapsula, a koji put se koristi kao pomoć u bistrenju vina.
Želatina je koristan proizvod izuzetne kvalitete koji se tradicionalno koristi za:jačanje zglobova
poboljšavanje metabolizma
povećava mentalnu sposobnost
održava zdravo stanje kože
daje elastičnost i snagu ligamentima
sprječava razvoj osteoporoze i osteoartritisa
dovodi do poboljšanja rasta i strukture kose i noktiju
nezamjenjiv je kod displazije
Uporaba:Otopiti 5-10g želatina u 2dcl vode i ostaviti da tako stoji 1-4 sata( može i preko noći ).
Preporuka je koristiti 2-3 mjeseca pa napraviti pauzu od 2-3 tjedna.
Stavlja na tržište: Galleria Internazionale d.o.o., Predavčeva 6,10090 Zagreb
Porijeklo: Brazil