GARMIN pametni sat Forerunner 945, crni

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Vrhunski GPS pametni sat za trčanje i triatlon s glazbom

Sinkronizirajte glazbu s odabranih vrhunskih streaming servisa1 ili pohranite do 1000 pjesama na ...
Pročitaj cijeli opis
617,16 € -32 %
419,99 €
1-3 dana
Sve ponude

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Nema na zalihi. Dostupno u 1 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 18:18.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Polleo Sport ponudi
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

raspoloživo

Cijena je osvježena danas od 14:29.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Laptopi.hr ponudi
Proizvođač
Boja
GPS prijamnik
da
Izgled
Kompatibilan sa
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX013BE2C5
Prijavi grešku
Vrhunski GPS pametni sat za trčanje i triatlon s glazbom

Sinkronizirajte glazbu s odabranih vrhunskih streaming servisa1 ili pohranite do 1000 pjesama na satu, povežite ga sa slušalicama s Bluetooth® tehnologijom (prodaju se odvojeno) i uživajte u slušanju glazbe bez telefona
Funkcije praćenja performansi uključuju maksimalni VO2 i status treniranja s aklimatizacijom na visoke temperature i veće nadmorske visine, fokus opterećenja treniranja, vrijeme oporavka i efekt aerobnog i anaerobnog vježbanja
Beskontaktno rješenje za plaćanje Garmin Pay™2 omogućuje praktično plaćanje s pomoću sata pa gotovinu i kartice možete ostaviti kod kuće
Ugrađene karte u boji pokazuju vam put dok trčite pa se tijekom treninga nikada nećete izgubiti
Funkcije za sigurnost i praćenje uključuju prepoznavanje nezgoda (tijekom odabranih aktivnosti) i pomoć; obje funkcije vašu lokaciju u stvarnom vremenu šalju kontaktima u hitnim slučajevima3
Trajanje baterije: do 2 tjedna kao pametni sat, 10 sati u GPS načinu rada s glazbom ili do 60 sati u načinu rada UltraTrac™

Forerunner 945 je GPS pametni sat stvoren za motivirane, za uspješne, za najbolje. Ovaj smo sat stvorili za vas koji trčite u zoru i triatlonce navikle na bol. Dok jurite za svojom sljedećom pobjedom, neka vas prati i najbolji sat.

Neka vas u pokretu prati glazba

Neka vas tijekom trčanja prati omiljena glazba. Na sat možete sinkronizirati svoje pažljivo složene popise pjesama s odabranih vrhunskih streaming servisa1 kao što su Deezer, Spotify® i mnogi drugi kako biste uživali u slušanju bez oglasa. Na satu možete pohraniti do 1000 pjesama i prenijeti glazbu iz vlastite biblioteke na računalu. Zatim izradite omiljeni popis pjesama za jednostavno slušanje putem slušalica s Bluetooth tehnologijom.

Maksimizirajte performanse

Forerunner 945 prati vaše performanse i omogućuje vam personalizirani uvid u rezultate kako biste trenirali pametnije, a ne napornije. Pametni sat prati maksimalni VO2 i njegovu vrijednost prilagođava temperaturi i nadmorskoj visini. Status treniranja procjenjuje vaša zadnja vježbanja i indikatore performansi te vam na temelju toga pokazuje trenirate li produktivno, prema vrhuncu forme ili ste u fazi pretreniranosti. Saznajte kako vježbanje utječe na poboljšanje izdržljivosti, brzine i snage uz podatke o efektu aerobnog i anaerobnog vježbanja. Vrijeme oporavka predviđa kada ćete biti spremni za sljedeći veliki izazov i tako vam omogućuje da maksimalno iskoristite energiju uloženu u treniranje. Možete čak vidjeti i ukupno opterećenje treniranja, koje mjeri volumen vježbanja u zadnjih 7 dana i uspoređuje ga s optimalnim rasponom volumena za vašu razinu kondicije i s vašim zadnjim treninzima. Fokus opterećenja treniranja – nova funkcija sata Forerunner 945 – u skladu sa strukturom i intenzitetom aktivnosti razvrstava vaše zadnje treninge u različite kategorije.

Jednostavnije plaćanje

GPS pametni sat Forerunner 945 opremljen je funkcijom Garmin Pay koja vam omogućuje da plaćate satom prilikom kupovine. Možete ga upotrebljavati na svim mjestima na kojima je moguće beskontaktno plaćanje karticom. Novčanik sada možete ostaviti kod kuće, a da ipak ne propustite kavu s mlijekom poslije trčanja. Samo ga dodirnite i krenite.

Karte na vašem zapešću

Nije važno trčite li gradskim ulicama ili vozite bicikl šumskim stazama – u Forerunner 945 ugrađene su karte uz koje ćete uvijek biti na pravom putu. Prethodno su učitane karte u boji, a kartografski su podaci optimizirani za navigaciju jednim pogledom i praćenje lokacije. Uređaj je opremljen i funkcijom Trendline™ za određivanje staza na temelju popularnosti koja vam pomaže da s pomoću Garmin Connect™ podataka o milijardama kilometara pronađete i pratite najbolje staze i rute.

Ostanite povezani i budite sigurni

Uz Forerunner 945 možete otići na trening, a da pritom ostanete povezani. Kad ga uparite s kompatibilnim pametnim telefonom, moći ćete primati tekstualne poruke, vidjeti ažuriranja društvenih medija, e-poštu i još mnogo toga izravno na zapešću. Funkcije za sigurnost i praćenje omogućuju vam da ručno ili automatski s pomoću funkcije prepoznavanja nezgoda s odabranim kontaktima podijelite lokaciju na kojoj se nalazite.

Pratite više nego ikada prije

Iznenadit će vas što sve može pratiti jedan lagan sat kao što je Forerunner 945. Sat može primati signale iz više satelitskih sustava (GPS, GLONASS i Galileo) pa je u zahtjevnim okruženjima pokrivenost bolja od one koju pruža samo GPS. Tu su i senzor pulsa koji puls mjeri na zapešću4 i senzor pulsnog oksimetra na zapešću5 koji prati razinu zasićenosti krvi kisikom i time omogućuje napredno praćenje spavanja i aklimatizacije na veće nadmorske visine.

Vježbanja i planovi treninga

Nije važno trenirate li za maraton ili neku još dulju utrku jer možete stvoriti vlastita prilagođena vježbanja ili preuzeti besplatna koja se sinkroniziraju izravno na sat. Forerunner 945 podržava i funkciju Garmin trener za prilagodljive planove treniranja. Ovi vam planovi na raspolaganje stavljaju savjete stručnih trenera i besplatne planove treniranja koji se prilagođavaju vama i vašim ciljevima. Uz njihovu ćete pomoć sasvim sigurno postići svoj cilj. Ova vam funkcija u sklopu plana treniranja čak može pomoći da predvidite vrijeme utrke.

Analizirajte svoju trkačku kondiciju

GPS pametni sat Forerunner 945 opremljen je i alatima koji su vam potrebni za poboljšavanje trkačke kondicije. Sat mjeri ključne parametre trčanja kao što su kadenca, duljina koraka, vrijeme dodira s tlom i balans vremena dodira s tlom, vertikalna oscilacija i omjer vertikalne oscilacije. Ova su mjerenja ključni parametri za razumijevanje vlastite kondicije koji vam omogućuju da tijekom svakog trčanja i tijekom svake utrke izvučete maksimum iz svojih mogućnosti. Forerunner 945 ova mjerenja može pratiti s pomoću dodatne trake za mjerenje pulsa ili kompaktnog Running Dynamics Pod, senzora koji jednostavno pričvrstite na pojas hlača.

Trčanje, sprint, plivanje, biciklizam, triatlon

Prijelaz između aktivnosti jednostavan je zahvaljujući ugrađenim profilima aktivnosti za trčanje (u zatvorenom i na otvorenom), biciklizam (u zatvorenom i na otvorenom), plivanje (na bazenu i otvorenim vodama), cross-country skijanje, veslačke sportove, terensko trčanje i mnoge druge aktivnosti. Forerunner 945 ima čak i funkciju automatskog multisporta koja vam kod kombiniranih vježbanja i duatlonskih i triatlonskih utrka omogućuje promjenu sportova jednim pritiskom gumba.

Još nekoliko dodataka

Forerunner 945 izniman je sat i za svo preostalo vrijeme između utrka i treninga. Praćenje aktivnosti tijekom cijelog dana bilježi broj koraka i kalorije, a tu je i napredno praćenje spavanja. Forerunner 945 kompatibilan je s Connect IQ™ trgovinom iz koje možete preuzeti besplatne aplikacije, widgete i podatkovna polja pa su vam na raspolaganju neograničene mogućnosti personalizacije. Isprobajte aplikaciju Running Power uz koju svoju snagu trčanja možete pratiti i u stvarnom vremenu i poslije trčanja.

Praćenje menstrualnog ciklusa

S pomoću funkcije za praćenje menstrualnog ciklusa u aplikaciji Garmin Connect™ bolje ćete razumjeti svoje tijelo. Upotrebljavajte je za praćenje ciklusa, praćenje fizičkih i emocionalnih simptoma i unos osobnih bilješki. Funkcija će vas savjetovati i o treniranju i prehrani tijekom svake faze ciklusa. Na zapešće ćete uz aplikaciju Connect IQ™ primati ažuriranja, ali i podsjetnike na mjesečnicu, pojedinosti o ciklusu i simptome koje ste unijeli za taj dan.
GARMIN pametni sat Forerunner 945, crni
GARMIN pametni sat Forerunner 945, crni
419,99 €
u Polleo Sport

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe