GARMIN pametni sat Forerunner 245 (010-02120-10), Black Slate

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj GPS pametni sat prati statističke podatke, računa i zna sve o vašoj izvedbi, trkačkoj kondiciji, povijesti treniranja i vašim ciljevima. Pratite svoje ... Pročitaj cijeli opis
311,90 €
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Provjeri

Cijena je osvježena jučer u 2:15.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Jump2sport ponudi
Ponuda trgovine Jump2sport za proizvod GARMIN pametni sat Forerunner 245 (010-02120-10), Black Slate. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
GPS prijamnik
da
Izgled
Kompatibilan sa
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00F0D133
Prijavi grešku
Ovaj GPS pametni sat prati statističke podatke, računa i zna sve o vašoj izvedbi, trkačkoj kondiciji, povijesti treniranja i vašim ciljevima. Pratite svoje opterećenje treniranja kako biste saznali vladate li situacijom ili pretjerujete. Pripremite se za sljedeću utrku kao profesionalac uz besplatne prilagodljive planove treniranja funkcije Garmin trener . Usavršite svoju formu praćenjem dinamike trčanja1. Čuvat ćemo vam leđa uz funkcije prepoznavanja nezgoda i pomoći2. Besplatno nabavite savršen izgled sata i omiljene aplikacije iz Connect IQ® trgovine. Nastavite trčati i baterija će vas pratiti – do 7 dana.

KOMPAKTNIJI DIZAJN

Elegantan je i lagan, savršen za trčanje i svakodnevno nošenje.
OVI SU MATERIJALI IDEALNI ZA TRČANJE

Forerunner 245 sadrži silikonski remen otporan na znoj i izdržljivo Corning® Gorilla® Glass 3 staklo, pa se može nositi sa svim uvjetima.
GARMIN TRENER

Ovi prilagodljivi planovi treniranja stavljaju vam na raspolaganje savjete stručnih trenera i besplatne planove treniranja koji se prilagođavaju vama i vašim ciljevima. Vježbe se sinkroniziraju izravno na vaš sat.
UGRAĐENE SPORTSKE APLIKACIJE

Promijenite svoju rutinu vježbanja s profilima aktivnosti za biciklizam, plivanje u bazenu, veslanje na ergometru, vježbanje na orbitreku, steper i druge aktivnosti.
SENZOR PULSA NA ZAPEŠĆU

Sat neprekidno mjeri vaš puls3 i upozorit će vas ako bude previsok ili prenizak dok mirujete. Također mjeri vaš napor tijekom aktivnosti. Čak i pod vodom.
UGRAĐENI GPS

Pratite gdje trčite i dobijte točnu statistiku koja uključuje udaljenost, tempo i intervale.
DINAMIKA TRČANJA

Kada se upotrebljava s kompatibilnim dodatnim uređajem, Forerunner 245 mjeri ključne parametre trčanja kao što su kadenca, duljina koraka, vrijeme dodira s tlom i balans vremena dodira s tlom te drugi podaci.
MAKSIMALNI VO2

Trenirajte pametnije uz maksimalni VO2, koji vam pokazuje kakve performanse možete očekivati. To mjerenje uračunava i promjene performansi koje mogu uzrokovati toplina ili nadmorska visina.
SENZOR PULSNOG OKSIMETRA

Ovaj senzor pulsnog oksimetra na zapešću procjenjuje zasićenost krvi kisikom4 i može vam dati uvid u to kako vaše tijelo apsorbira kisik, pogotovo dok spavate.
STATUS TRENIRANJA

Ovo mjerenje procjenjuje vaša zadnja vježbanja i indikatore performansi te vam na temelju toga pokazuje trenirate li produktivno, prema vrhuncu forme ili ste u fazi pretreniranosti.
EFEKT VJEŽBANJA

Saznajte kako vaše vježbanje utječe na poboljšanje izdržljivosti, brzine i snage uz podatke o efektu aerobnog i anaerobnog vježbanja .
OPTEREĆENJE TRENIRANJA

Ova statistika mjeri volumen vježbanja u zadnjih 7 dana i uspoređuje ga s optimalnim rasponom volumena za vašu razinu kondicije i s vašim zadnjim treninzima.
TRAJANJE BATERIJE

Trčite do mile volje uz sat koji ima dovoljno snage da vas prati. Dobit ćete do 7 dana trajanja baterije u načinu rada pametnog sata i do 24 h u GPS načinu rada.
SENZOR ENERGIJE BODY BATTERY™

Mjerite razinu energije u svom tijelu kako biste pronašli najbolje vrijeme za aktivnost i odmor.
PRAĆENJE MENSTRUACIJE

Pratite pojedinosti o svom menstrualnom ciklusu, bilježite fizičke i emocionalne simptome i pratite je li vaš ciklus redovit, neredovit ili prelazi u menopauzu kako biste bolje razumjeli vlastito tijelo.
PAMETNE OBAVIJESTI

Primajte e-poštu, poruke i upozorenja izravno na svoj sat dok je uparen s kompatibilnim pametnim telefonom.
FUNKCIJE ZA SIGURNOST I PRAĆENJE

Ako se ne osjećate sigurno ili ako sat prepozna da se dogodila nezgoda, funkcije pomoći i prepoznavanja nezgoda2 šalju vašu lokaciju kontaktima u hitnim slučajevima.
CONNECT IQ™ TRGOVINA

Preuzmite prilagođene izglede sata, dodajte podatkovna polja i preuzmite aplikacije i widgete iz Connect IQ trgovine.
SINKRONIZACIJA S APLIKACIJOM GARMIN CONNECT™

Prenesite svoje aktivnosti u aplikaciju Garmin Connect za interakciju s uspješnom online zajednicom u kojoj se aktivni ljudi povezuju i natječu te čak i dijele svoje uspjehe putem društvenih medija.
GARMIN pametni sat Forerunner 245 (010-02120-10), Black Slate
GARMIN pametni sat Forerunner 245 (010-02120-10), Black Slate
311,90 €
u Jump2sport

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe