AMICA stakleno-keramički štednjak 58CE2.30

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Parno čišćenje
Zahvaljujući iznimno glatkoj strukturi glazure, čišćenje je brzo, jednostavno i učinkovito. Jednostavno naliti pola litre vode u posudu za pečenje, stav...
Pročitaj cijeli opis
369,75 €
Sve ponude
Besplatna dostava
Dostupnost

na zalihi

Cijena je osvježena danas od 20:17.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Abrakadabra ponudi
Cijena s dostavom
434,99 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 1 - 14 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 22:11.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o mall.hr ponudi
Proizvođač
Boja
Dizajn
Širina (cm)
50
Vrsta štednjaka
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01F537A7
Prijavi grešku
Parno čišćenje
Zahvaljujući iznimno glatkoj strukturi glazure, čišćenje je brzo, jednostavno i učinkovito. Jednostavno naliti pola litre vode u posudu za pečenje, staviti u pećnicu, postaviti temperaturu na 50 ° C u uobičajenom načinu rada te vrijeme do 30 minuta. Alternativno, uliti vodu i aktivirati funkciju čišćenja na zaslonu. Nakon što para prodre i omekša prljave dijelove stjenke pećnice, možete ju obrisati vlažnom krpom ili spužvom kako biste dobili sjajnu čistu površinu.

HeatControl (Kontrola topline)
Funkcija vas obavještava je li zona vruća nakon uklanjanja lonca s ploče za kuhanje. Za temperature iznad 60 °C ,na ploči zaslona pojavljuje se slovo 'H'. Između 45 °C i 60 °C pojavljuje se slovo 'h'. Učinite vašu kuhinju sigurnijom!

Recepti na vratima
S Amica štednjacima, od sada nadalje ne morate listati kuharice u potrazi za uputama kako o pripremi Vašeg jela. U unutrašnjosti vrata pećnice nalazi se praktičan vodič s prijedlozima vezanim uz temperaturu kuhanja i vrijeme potrebno za pripremu Vašeg jela. Praktičnost nadohvat. To se zove kuhanjem!

Brzo preliminarno zagrijavanje

Brzo preliminarno zagrijavanje
Stalno se žurite i nikada nemate vremena? Ova funkcija omogućuje brzo zagrijavanje pećnice na željenu temperaturu. Aktivacijom prstena i donjeg grijača ili super roštilja s ventilatorom, ova značajka koristi punu snagu za brzo zagrijavanje pećnice. Pećnica se može uključiti prije stavljanja jela u istu i možete biti sigurni da ćete sve stići na vrijeme!

Odmrzavanje

Odmrzavanje
Žudite za ukusnim mesnim okruglicama. Prvo ih morate odmrznuti. Nema problema! Stavite ih u pećnicu i aktivirajte funkciju odmrzavanja. Mesne okruglice su gotove za čas te možete uživati u njihovom nezaboravnom okusu.

Sustav vrata jednostavan za čišćenje
Sasvim sigurno znate koliko je teško očistiti vrata pećnice i ploče, a osobito njihove rubove i kutove. Vrata Amica pećnica opremljena su posebnim kvačicama koje omogućuju brzo i jednostavno uklanjanje. Vrata možete ukloniti pomoću kvačica i sigurno ih očistiti. Osim toga, na ovaj ćete način lakše doći do unutrašnjosti pećnice.

Razred energetske učinkovitosti A

Razred energetske učinkovitosti A
Kućanski uređaji se sada isporučuju s razredom učinkovitosti A. Ovo podrazumijeva nižu potrošnju energije.
AMICA stakleno-keramički štednjak 58CE2.30
AMICA stakleno-keramički štednjak 58CE2.30
369,75 €
u Abrakadabra

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe