Preša za Voće i Vino 18 L

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ova preša za voće i vino, jednostavna za korištenje, omogućuje vam da pripremite vlastite sokove za vino i jabukovaču bez napora! Izvrsna je za grožđe, jabuke i još mnogo... Pročitaj cijeli opis
117,19 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

20

Cijena je osvježena danas od 7:36.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o vidaxl.hr ponudi
Ponuda trgovine vidaxl.hr za proizvod Preša za Voće i Vino 18 L. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00F35192
Prijavi grešku
Ova preša za voće i vino, jednostavna za korištenje, omogućuje vam da pripremite vlastite sokove za vino i jabukovaču bez napora! Izvrsna je za grožđe, jabuke i još mnogo toga! Prešom može jednostavno rukovati jedna osoba i kombinira najbolje od suvremenih materijala i stare svjetske tradicije. Bačvu od hrastovine nije potrebno održavati, dok su dijelovi od lijevanog željeza otporni na hrđu. Izdržljiva navojna šipka od lijevanog željeza s ručkama omogućuje korisniku da stoji iznad bačve, upotrebljavajući gravitacijsko središte za dodatni pritisak, kako bi iscijedio više soka. Košara od masivne hrastovine leži na površini baze od čelika obloženog prahom s lijevkom za odvod tekućine. Proizvod je jednostavan za sastavljanje.
Preša za Voće i Vino 18 L
Preša za Voće i Vino 18 L
117,19 €
u vidaxl.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe