TCL LED TV 40ES560

(0)
Pogledaj mišljenja
Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
HDR značajno proširuje raspon kontrasta i boja. HDR precizno reproducira svijetle i tamne nijanse s preciznim bojama i detaljnijim slikama.

Micro Dimmin...
Pročitaj cijeli opis
269,00 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Raspoloživo, isporuka unutar 1-3 radnih dana

Cijena je osvježena danas od 16:47.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o tia-mobiteli.hr ponudi
Ponuda trgovine tia-mobiteli.hr za proizvod TCL LED TV 40ES560. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Boja
Dijagonala ekrana (u cm)
102 cm
Nova energetska klasa (2021)
F
Operativni sustav
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01E008F2
Prijavi grešku
HDR značajno proširuje raspon kontrasta i boja. HDR precizno reproducira svijetle i tamne nijanse s preciznim bojama i detaljnijim slikama.

Micro Dimming analizira TV sliku u oko stotinu zasebnih zona kako bi prilagodio svjetlinu. Kvaliteta slike značajno je poboljšana za izniman vizualni doživljaj, osobito u mraku.

Izvucite maksimum iz svog sadržaja uz dinamičan, visokokvalitetni surround zvuk uz Dolby Audio. Bilo da gledate filmove, TV programe, online videozapise ili koncerte, Dolby Audio vam jamči kvalitetu zvuka koja ispunjava vaša očekivanja.

TCL Android TV za jednostavnu i neograničenu zabavu, uvijek u najvišoj kvaliteti Android TV dolazi s ugrađenim Google Home i Google Assistant*. Pronađite najnoviji blockbuster, provjerite rezultat velike utakmice ili prigušite svjetla - sve bez napuštanja onoga što gledate. Android TV također omogućuje emitiranje sadržaja izravno na TV. Inovativne značajke kao što su jednostavno prebacivanje zadataka, računi za više korisnika ili bočne postavke koje osiguravaju da je omiljeni sadržaj svih članova obitelji uvijek ispred i u središtu. TCL Android TV dopuštaju neograničen sadržaj i uvijek u najvišoj kvaliteti: Netflix, Disney+, Amazon Prime, YouTube, HBO GO, Spotify, Twitch, Kodi, Plex, Google play filmovi, Hulu, Rakuten i mnogi drugi

Postavljajte mu pitanja. Recite mu da radi stvari. To je vaš osobni Google, uvijek spreman pomoći s više od milijun radnji. Što ga više koristite, više uči i pomaže vam Odmah pronađite željene aplikacije i pristupite svom sadržaju. Android TV sada dolazi s vašim ugrađenim Google asistentom*. Samo pritisnite gumb mikrofona da brzo pronađete najnoviji blockbuster, provjerite rezultat velike utakmice ili prigušite svjetla – sve bez napuštanja onoga što gledate.

Uz Google Play Store za Android TV, čime god se bavite — od Netflixa do YouTubea do mnoštva igara — postoji aplikacija koju ćete sigurno voljeti. Sve aplikacije koje su vam potrebne za filmove, sport i video možete preuzeti u trgovini Google Play.

Gledajte neograničen broj filmova, TV emisija i još mnogo toga, sada u HDR kvaliteti. Netflix je jedan od najvećih internetskih TV kanala na svijetu, s nizom programa osmišljenih tako da za svakoga ima ponešto. Gledajte programe zakazane samo za vas, uključujući originalne Netflixove serije i nagrađivane filmove i dokumentarne filmove. Sada dostupno u HDR kvaliteti.

Gledajte YouTube u HDR kvaliteti Uz YouTube možete vidjeti što cijeli svijet gleda, od najpopularnijih glazbenih spotova do videoigara i popularnih zabavnih programa, preko vijesti i još mnogo toga. Pretplatite se na kanale koje postavljate, dijelite s prijateljima i gledajte na bilo kojem uređaju. A sada, dostupno u HDR kvaliteti.

Nema okvira na prednjoj strani za veći ekran i više slike koju volite. Ovaj koncept tankog dizajna nije samo elegantan komad izrade, već i izdržljiv koji će se uklopiti u vaš životni prostor. Bezvremenski komad umjetničkog dizajna koji se uzdiže i savršeno se uklapa u vaš životni prostor.
TCL LED TV 40ES560
TCL LED TV 40ES560
269,00 €
u tia-mobiteli.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe