Stup za grebanje Natural Paradise M - kremBESPLATNA dostava od 299kn

Stup za grebanje Natural Paradise M - kremBESPLATNA dostava od 299kn

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj kvalitetni i, po pitanju prostora, štedljiv stup za grebanje neophodan je vašoj mački za penjanje i grebanje! Masivan stup za grebanje Natural Paradise M s dva velik... Pročitaj cijeli opis
101,99 €
2-4 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena jučer u 22:16.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Stup za grebanje Natural Paradise M - kremBESPLATNA dostava od 299kn. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Visina (cm)
11
Vrsta
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00F58138
Prijavi grešku
Ovaj kvalitetni i, po pitanju prostora, štedljiv stup za grebanje neophodan je vašoj mački za penjanje i grebanje! Masivan stup za grebanje Natural Paradise M s dva velika i udobna kreveta pruža mogućnost vašoj šapici da se i u stanu potpuno prirodno ponaša. Zahvaljujući mogućnosti da se pričvrsti za zid, ovaj stup je vrlo stabilan te je idealan za velike i teške mačke. Stup je izuzetno debeo s promjerom 27 cm po uzoru na stabla u prirodi. Kvalitetne obloge od sisala služe kao pomoć kod penjanja prema privlačnom i udobnom ležaju na visini. Osim toga, dok se penje, vaš ljubimac može na prirodan način oštriti kandže. Time će ostati sačuvan vaš namještaj od mogućih ogrebotina. Stup za grebanje Natural Paradise M u pregledu: izuzetno masivan stup za grebanje s udobnim mekim krevetima smještenim na drvenim pločama idealan za velike i teške mačke meki pliš u kombinaciji s neobrađenim prirodnim drvetom (slojevito drvo) iz održivog šumarstva izuzetno debeo stup za grebanje: idealan za protezanje i penjanje presvučen kvalitetnim prirodnim sisalom: odlično kao pomoć kod penjanja i za njegu kandži oba jastuka se mogu odvojiti uz pomoć čičak trake i prati u perilici do 30°C vrlo stabilno i čvrsto: uključen dio za pričvršćivanje na zid moguća montaža i bez bočne ploče s krevetom proizvedeno u Gruziji boja: krem ukupne dimenzije: oko V 138 x O 50 cm najveći potreban prostor (s bočnim krevetom): oko V 138 x D 80,4 x Š 50 cm donja ploča: O 50 cm 2 meka krevetića s obodom: ukupne dimenzije: oko O 46 x V 11 cm površina za ležanje: oko O 35 cm stup za grebanje od dva dijela, presvučen oblogom od prirodnog sisala: O 27 cm 1 x 79 cm 1 x 40 cm Upute za montažu na zid: Prije postavljanja stupa za grebanje Natural Paradise M na zid, provjerite je li stanje zida prikladno za željeni položaj. Elementi za montažu na zid nisu uključeni u isporuku. Preporučujemo kupnju vijaka i tipli u specijaliziranoj trgovini, ovisno o stanju zida u vašem stanu. Provjerite stabilnost stupa za grebanje prije nego ga vaša mačka počne koristiti. Potrebno je redovito provjeravati stabilnost proizvoda i po potrebi pritegnuti vijke. Stvorite raj za mačke svojem ljubimcu: Zidni krevet Natural Paradise u kombinaciji sa stupom za grebanje Natural Paradise M svojem ćete tigriću stvoriti ugodan smještaj na visini s prekrasnim pogledom. Zidni krevetić se sastoji također od neobrađenih ploča prirodnog drveta iz održivog šumarstva i mekog ležaja raznih boja. Stupovi za grebanje Natural Paradise M idealno odgovaraju s: Stup za grebanje Natural Paradise L Stup za grebanje Natural Paradise XL Compact Stup za grebanje Natural Paradise XL Standard Stup za grebanje Natural Paradise XL Premium Edition Stup za grebanje Natural Paradise XXL Izrazito veliki stupovi za grebanje Natural Paradise XXL, visine kao što je visina prostorije, možete pronaći na sljedećoj poveznici: Stup za grebanje Natural Paradise XXL
Stup za grebanje Natural Paradise M - kremBESPLATNA dostava od 299kn
Stup za grebanje Natural Paradise M - kremBESPLATNA dostava od 299kn
101,99 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe