Torba za nošenje Onoen s izlazom - za mačke i male pse - D 48 x Š 30,5 x V 30,5 cmBESPLATNA dostava od 299kn

Torba za nošenje Onoen s izlazom - za mačke i male pse - D 48 x Š 30,5 x V 30,5 cmBESPLATNA dostava od 299kn

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
S torbom za nošenje Onoen zajamčena je udobnost na putovanju – i to istovremeno čovjeku i životinji. Vrhunac svega je rasklopni mrežasti nastavak koji će vašem ljubimcu o... Pročitaj cijeli opis
42,49 €
2-4 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 18:41.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Torba za nošenje Onoen s izlazom - za mačke i male pse - D 48 x Š 30,5 x V 30,5 cmBESPLATNA dostava od 299kn. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Tip transportera
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00F5816E
Prijavi grešku
S torbom za nošenje Onoen zajamčena je udobnost na putovanju – i to istovremeno čovjeku i životinji. Vrhunac svega je rasklopni mrežasti nastavak koji će vašem ljubimcu osigurati više mjesta i time boravak u torbi učiniti ugodnijim. Nosivost ovog modela je do 12 kg i pogodan je za mačke i male pse. Na bočnoj strani i na krovu ove izdržljive transportne torbe nalazi se mrežasta tkanina čime je omogućeno dobro kruženje zraka u unutrašnjosti. Vašeg ljubimca možete smjestiti u torbu i kasnije izvaditi iz nje kroz veliki krovni otvor. Zahvaljujući maloj težini torbe i remena, transport je vrlo jednostavan. Uz torbu za nošenje mačaka i pasa dolazi i kratki povodac i jastuk za umetanje. Torba za nošenje Onoen s izlazom u pregledu: torba za nošenje mačaka i malih pasa do težine 12 kg rasklopni mrežasti nastavak na dužoj strani: više mjesta za udobno se smjestiti izdržljiv vanjski materijal moderne sive boje mrežasto tkanje na gornjoj strani i na tri bočne strane: za dobro provjetravanje unutrašnjosti veliki krovni otvor: jednostavno otvaranje i zatvaranje patentnim zatvaračem, životinju je jednostavno staviti u torbu i izvaditi je iz nje jednostavno za transport: podesivi remen za rame, torba malene težine meki, spužvasti jastuk za umetanje: za veliku udobnost, moguće ga je izvaditi, s perivom presvlakom od pliša kratki povodac dio je isporuke ne zauzima mnogo prostora: ako se ne koristi, može se sklopiti boja: siva materijal: 100 % poliester najveća nosivost: 12 kg težina proizvoda: 1,6 kg dimenzije: ukupno: D 48 x Š 30,5 x V 30,5 cm s proširenjem: oko D 40 x Š 30 x V 25 cm ulaz: Š 23 x H 27 cm krovni otvor: D 36,5 x Š 19,5 cm sklopljeno: D 47 x Š 35 x V 8 cm remen za nošenje / remen za nošenje na ramenu: D 29 cm / podesiv do D 1,10 m
Torba za nošenje Onoen s izlazom - za mačke i male pse - D 48 x Š 30,5 x V 30,5 cmBESPLATNA dostava od 299kn
Torba za nošenje Onoen s izlazom - za mačke i male pse - D 48 x Š 30,5 x V 30,5 cmBESPLATNA dostava od 299kn
42,49 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe