Balance Roller Board - balans ploča

Balance Roller Board - balans ploča

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Drvena profesionalna balans roller platforma namjenjena izvođenju različitih proprioceptivnih vježbi.Drvena profesionalna balans roller platforma namjenjena izvođenju raz... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
51,65 €
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 22:32.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Fitness.com.hr ponudi
Ponuda trgovine Fitness.com.hr za proizvod Balance Roller Board - balans ploča. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta dodatka
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00F6E257
Prijavi grešku
Drvena profesionalna balans roller platforma namjenjena izvođenju različitih proprioceptivnih vježbi.Drvena profesionalna balans roller platforma namjenjena izvođenju različitih proprioceptivnih vježbi.Proprioceptivne vježbe su se nekada koristile u rehabilitacijske svrhe, a danas su postale gotovo neizostavan dio preventivnog i razvojnog kondicijskog treninga.Vježbe na Balance roller board ploči se ne bi trebale izvoditi dulje od 10 minuta u kontinuitetu zbog toga što živčano-mišićna razdražljivost opada. Pojedinačni zadaci trebaju se izvoditi u trajanju od 30' do 2'. Pojedina proprioceptivna trenažna jedinica ne bi trebala trajati dulje od 45'.Poželjno je proprioceptivne sadržaje kombinirati sa sadržaji­ma za razvoj drugih kondicijskih i tehničko-taktičkih svojstava (npr. ispadni koraci na balans pločama, vježbe istezanja, žongliranje nogometnom loptom na balans ploči i td.). Proprioceptivne vježbe bi se trebale provoditi svakodnevno, a najmanje tri puta tjedno.Najveće učinke ovaj tip treninga ostvaruje ako se takvi sadržaji provode na početku treninga, ali nije isključena njihova primjena i u drugim dijelovima treninga.Periodizacija proprioceptivnog treninga u uključivanju sadržaja poštuje princip od višestranih i bazičnih prema specifičnim i situacijskim, ovisno o razdoblju godišnjeg ciklusa treninga.1 Balance Roller Board - balans ploča
Balance Roller Board - balans ploča
Balance Roller Board - balans ploča
49,00 €
u Fitness.com.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe