KLARFIT Spin 2 u 1, stol za igranje, biljar, stolni nogomet, okretan180 °, pribor za igranje, bijela

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Počnite igrati! Klarfit Spin mijenja dnevne i dječje sobe te zajedničke prostorije u pravu biljarsku dvoranu ili igralište za nogomet sa zajamčenom zabavom! Uživajte sami... Pročitaj cijeli opis
276,90 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na skladištu

Cijena je osvježena danas od 1:23.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o electronic-star.hr ponudi
Ponuda trgovine electronic-star.hr za proizvod KLARFIT Spin 2 u 1, stol za igranje, biljar, stolni nogomet, okretan180 °, pribor za igranje, bijela. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Vrsta opreme
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00FAF6AB
Prijavi grešku
Počnite igrati! Klarfit Spin mijenja dnevne i dječje sobe te zajedničke prostorije u pravu biljarsku dvoranu ili igralište za nogomet sa zajamčenom zabavom! Uživajte sami, sa obitelji ili sa prijateljima, partija biljara ili utakmicu stolnog nogometa. Zahvaljujući funkciji rotiranja od 180° stolni nogomet će se u tren oka promijeniti na biljar ili obrnuto. Sa uređajem Klarfit Spin imate izbor. Na jednoj strani se nalazi biljarski stol a na drugoj stolni nogomet. Biljarski stol sa površinom za igranje 105 x 58 cm, 6 mrežica za zahvaćanje kugli te impresivan zeleni baršun. Dva skraćena štapa za biljar dužine 90 cm i 16 kugli promjera 4 cm, čine stol idealnim za sobe za mlade ili za treniranje trikscore za odrasle. Trokut, kreda i četka se nalaze u pakiranju te vas pozivaju odmah na igru. Time univerzalnost Klarfit Spin nije završena. Otpustite vijak, okrenite stol za 180° i sve je spremno za olimpijske igre u nogometu. Plavi tim protiv crvenog, ubacite sa strane i lopta se kotrlja! Još samo ne izgubiti živce i pobjeda je osigurana. Brojač sa deset bodova prikazuje koji tim vodi. Ako loptica uđe u gol, brzo se izvadi iz mreže i igra se nastavlja. Zabava, raznolikost i dobro raspoloženje: biljar ili stolni nogomet, Klarfit Spin nudi brojne mogućnosti zabave za obitelj i prijatelje!
KLARFIT Spin 2 u 1, stol za igranje, biljar, stolni nogomet, okretan180 °, pribor za igranje, bijela
KLARFIT Spin 2 u 1, stol za igranje, biljar, stolni nogomet, okretan180 °, pribor za igranje, bijela
276,90 €
u electronic-star.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe