Baby Annabell Little Annabell 36 cm

Baby Annabell Little Annabell 36 cm

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
„Otvori oči, bebo, ili ćeš prespavati cijeli dan!“ Slatka lutka s plavim očima nalik je Uspavanoj Ljepotici jer voli spavati. Međutim, koliko god voljela ležati na leđima... Pročitaj cijeli opis
23,98 €
1-14 dana
Cijena s dostavom
26,97 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 1 - 14 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:28.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o mall.hr ponudi
Ponuda trgovine mall.hr za proizvod Baby Annabell Little Annabell 36 cm. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00FB2ECA
Prijavi grešku
„Otvori oči, bebo, ili ćeš prespavati cijeli dan!“ Slatka lutka s plavim očima nalik je Uspavanoj Ljepotici jer voli spavati. Međutim, koliko god voljela ležati na leđima sa zatvorenim očima, ona također voli otkrivati vanjski svijet kad je budna. A toliko je toga što se može otkriti u svijetu! Na primjer, njezin ružičasti kombinezon koji se lako otvara dizajniran je za najmanje ruke. A što je sa smiješnim printom na kombinezonu – ovce u gradu. Kapa u boji kombinezona lijepo se uklapa. Oni koji još uvijek žele nešto otkriti također će postati žedni, pa Annabell sa sobom nosi ružičastu bočicu. Nakon ispijanja iz boce vrijeme je da se malo naspavamo.
Baby Annabell Little Annabell 36 cm
Baby Annabell Little Annabell 36 cm
23,98 €
u mall.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe