TENISICE RONA, Bijela

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Champion NEVA SPECIAL izvrsne su tenisice za trčanje ili fitness. Lagane su, a ipak poprilično čvrste kako bi štitile stopalo na raznim podlogama. Potplat je izrađen o... Pročitaj cijeli opis

39,68 € -17 %
32,99 €
2-7 dana
-17 %39,68 €
s dostavom 37,49 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
37,49 €
Dostupnost

Provjeri Dostupno u 2 - 7 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 7:46.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o woolf.hr ponudi
Ponuda trgovine woolf.hr za proizvod TENISICE RONA, Bijela. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00FC34D2
Prijavi grešku

Champion NEVA SPECIAL izvrsne su tenisice za trčanje ili fitness. Lagane su, a ipak poprilično čvrste kako bi štitile stopalo na raznim podlogama. Potplat je izrađen od kombinacije ultra laganog phylon i protukliznog TPR materijala. Posebna prednost ovih tenisice je već toliko omiljeni uložak s memorijskom pjenom koja pri svakom koraku miluje stopalo i maksimalno se prilagođava. Bilo za sport ili slobodno vrijeme, ove tenisice pravi su izbor. ??


TENISICE RONA, Bijela
TENISICE RONA, Bijela
32,99 €
u woolf.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe