Bose Noise Cancelling Headphones 700 Black

Bose Noise Cancelling Headphones 700 Black

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera: Bluetooth slušalice za poništavanje buke 700 pružaju sve što očekujete - i stvari za koje nikada niste zamislili da su mogu... Pročitaj cijeli opis
425,99 € -5 %
404,69 €
4-6 dana
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 4 - 6 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:44.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o ozone.hr ponudi
Ponuda trgovine ozone.hr za proizvod Bose Noise Cancelling Headphones 700 Black. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Dodatne značajke
ANC
Mikrofon
Povezivanje Kako se slušalica povezuje sa mobitelom ili drugim uredajem.
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00FC46E8
Prijavi grešku
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera: Bluetooth slušalice za poništavanje buke 700 pružaju sve što očekujete - i stvari za koje nikada niste zamislili da su moguće. Zamislite ih kao pametne slušalice koje vam omogućuju da vodite glavu svijetom uz jednostavan pristup glasovnim pomoćnicima. Ili se samouvjereno javite najmoćnijim mikrofonskim sustavom za preuzimanje glasa. A tu je i Bose AR, prva takva platforma audio proširene stvarnosti koja omogućuje zadivljujuća nova audio iskustva. Slušajte udobno satima sa sofisticiranim dizajnom. Bežična, modernizirana, lagana traka za glavu od nehrđajućeg čelika s kutnim ušnim ušicama pruža savršenu ugodnu pogodnost za cjelodnevno slušanje. Dobijte do 20 sati trajanja bežične baterije i vremenskih informacija o napajanju. Bose Headphones 700 odlikuje se nenadmašnim četvero-mikrofonskim sustavom koji podiže i izolira vaš glas dok otklanja šum oko vas. Čut ćete i biti čuti kao nikad do sad - čak i u bučnom okruženju. Naše bežične slušalice optimizirane su za Google Assistant i Amazon Alexa, tako da u aplikaciji Bose Music možete odabrati pravu uslugu za vas. Da biste aktivirali svoj govorni asistent, samo pritisnite gumb na desnom uhu. S slušalicama Bose 700 poboljšali smo čak i ono po čemu smo najpoznatiji. Sada možete prilagoditi svoje okruženje s 11 razina poništavanja buke. Kako povećavate poništavanje buke, postupno minimizirate distrakcije koje čujete na glasnim mjestima. Ili je smanjite na razinu da čujete svijet kao da uopće ne nosite slušalice za aktivno uklanjanje buke. Za brze prekide pritisnite gumb za način razgovora kako biste zaustavili glazbu i pustili okolnu buku - savršenu za brzu narudžbu kave ili za razgovor sa suradnikom. EQ s potpisom pruža potpuno iskustvo slušanja na bilo kojoj glasnoći. Jednostavne kontrole slušalica pomažu vam da ostanete povezani bez da posegnete za telefonom. Prilagodite kontrole za brz i praktičan pristup značajkama koje najčešće koristite. Više kontrole s aplikacije Bose Music - aplikacija Bose Music osigurava da vaši pametni proizvodi Bose rade zajedno za više osobnog iskustva. Slušalice Bose 700 s vremenom će se poboljšati, a buduće nadogradnje softvera dodaju nove značajke.
Bose Noise Cancelling Headphones 700 Black
Bose Noise Cancelling Headphones 700 Black
404,69 €
u ozone.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe