KLARFIT

(0)
Pogledaj mišljenja
Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Za nerazdvojne prijatelje: Uživajte sa Klarfit Husky 2-u-1 prikolicom za pse i kolica u zajedničkim biciklističkim stazama i jogging turama. Zahvaljujući unutrašnjem pros... Pročitaj cijeli opis
167,90 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na skladištu

Cijena je osvježena danas od 1:06.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o electronic-star.hr ponudi
Ponuda trgovine electronic-star.hr za proizvod KLARFIT. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00FCC137
Prijavi grešku
Za nerazdvojne prijatelje: Uživajte sa Klarfit Husky 2-u-1 prikolicom za pse i kolica u zajedničkim biciklističkim stazama i jogging turama. Zahvaljujući unutrašnjem prostoru objema 240 litara i mksimalne nosivosti 40 kg nudi zahvaljujući konceptu SmartSpace dovoljno mjesta za udoban transport manjih i srednje velikih pasa. Izrađen je od čeličnog okvira prelakiran metodom praha i zamotan je u posebno izdržljivo oxfordsko platno, zahvaljujući ćemu je vaš četveronožni prijatelj uvijek zaštićen. Prikolica je učvršćena posebno za prijevoz pasa te je opremljena protukliznom podlogom od umjetna materijala na kojoj se ne skuplja voda i visokokvalitetnim ovjesom SoftRide Suspension.Unaprijed instaliran servo jamči sigurnost pri prijevozu. Otvori sa mrežicama protiv muha sa prednje i stražnje strane koji se mogu zatvoriti, olakšavaju ulazak životinje u prikolicu i osiguravaju optimalnu cirkulaciju zraka. Prilikom lošeg vremena ili snažnog vjetra otvori se mogu zatvoriti prozirnom ceradom. Kao što već i sam naziv kaže, prikolica 2-u-1 za pse i kolica Klarfit Husky Vario može uvjeriti u 2 načina korištenja: s jedne strane je pogodna kao prikolica za bicikle, pri čemu se jednostavno namontira na stražnji kotač bicikla zahvaljujući 75 cm dugoj spojnici. Na drugoj strani se koristi kao kolica koja će naći svoju uporabu na joga izletima ili dužim izletima. Ovdje se na prvom mjestu nalazi prednji kotač, koji se vrlo jednsotavno montira, dok se visinski podesiva ručka montira na dva umetka sa stražnje strane. Ako se kolica ne koriste moguće je zadnja dva kotača potpuno odstraniti pomoću poluge i prikolicu sklopiti u nekoliko koraka. Za sigurnost na putovanjima je prikolica opremljena narančasto-crvenom zastavicom, koja je pričvršćena na 150 cm šipki, nadalje prednjim i zadnjim reflektorima i sa mačjim očima na 16“ kotačima. Oba kotača su punjena zrakom i mogu se napuhati na svakoj benzinskoj pumpi zahvaljujući automobilskim ventilima, bez problema sa pumpom. prikolica za pse/kolica se isporučuje dijelomično namontirana. Završnu montažu može napraviti i manje stručna osoba u roku od cca 10 min. Molimo imajte na umu da se za korištenje prikolice u prometu moraju od iza namontirati svjetla.
KLARFIT
KLARFIT
167,90 €
u electronic-star.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe