Konzolni Stol s 3 Ladice 76 cm Masivno Sheesham Drvo

Konzolni Stol s 3 Ladice 76 cm Masivno Sheesham Drvo

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Ova vintage komoda od sheesham drveta je moderna i praktična. Također se može koristiti kao bočna komoda, kabinet, ili bočni stol. Elegantni dizajn će učiniti ovu komo... Pročitaj cijeli opis

153,96 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

20

Cijena je osvježena danas od 1:28.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o vidaxl.hr ponudi
Ponuda trgovine vidaxl.hr za proizvod Konzolni Stol s 3 Ladice 76 cm Masivno Sheesham Drvo. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Dubina (u cm)
42
Ladice
da
Širina (u cm)
116
Visina (u cm)
76
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00E3B8B1
Prijavi grešku

Ova vintage komoda od sheesham drveta je moderna i praktična. Također se može koristiti kao bočna komoda, kabinet, ili bočni stol. Elegantni dizajn će učiniti ovu komodu fokalnom točkom bilo koje prostorije. Ova komoda ima čvrtstu površinu na koju možete postaviti košarice s voćem ili vaze. 3 velike ladice i prostor za pohranu vam pružaju dodatni prostor za skladištenje vaših ukrasa, kozmetike i drugih osobnih predmeta.

Ova komoda je izrađena od masivnog sheesham drveta. Sheesham je tropski tvrdo drvo koje je poznato po svojim prekrasnim zrnima i također poznato kao ružino drvo ili palisander. Izrađen je potpuno ručno, razlike u boji i teksturi drveta daju ovom komadu namještaja jedinstven karakter, što znači da je svaki primjerak stola jedinstven i malo drugačiji od drugih primjeraka. Čvrste, drvene noge pridonose čvrstoj konstrukciji.

Važna napomena: Boje variraju od komada do komada, što svaki primjerak čini jedinstvenim; primjerci se dostavljaju slučajnim odabirom.

Boja: Smeđa
Materijal: Puno sheesham drvo
Ukupna veličina: 116 x 42 x 76 cm (Š x D x V)
S 3 prostrane ladice
Polirano, obojeno i lakirano
Potpuno ručno izrađeno

Broj paketa: 1
Konzolni Stol s 3 Ladice 76 cm Masivno Sheesham Drvo
Konzolni Stol s 3 Ladice 76 cm Masivno Sheesham Drvo
153,96 €
u vidaxl.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe