Capital Sports Evo Nano, mini cross trener, bluetooth, aplikacija, MagResist, 8 razina

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Nova definicija treningš Mini cross trener CAPITAL SPORTS Evo Nano donosi HiLevel fitness tehnologiju izravno u vašu kuću ili ured. Zahvaljujući tome je mini cross trener... Pročitaj cijeli opis
305,90 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na skladištu

Cijena je osvježena danas od 1:03.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o electronic-star.hr ponudi
Ponuda trgovine electronic-star.hr za proizvod Capital Sports Evo Nano, mini cross trener, bluetooth, aplikacija, MagResist, 8 razina. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Opterećenje/Nosivost (kg)
150
Položaj sjedenja
Primjereno za
Vrsta
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00FE1E2F
Prijavi grešku
Nova definicija treningš Mini cross trener CAPITAL SPORTS Evo Nano donosi HiLevel fitness tehnologiju izravno u vašu kuću ili ured. Zahvaljujući tome je mini cross trener čini pogodnim za sve potrebe treninga: bilo za motivirane početnike ili ljubitelje sporta kojima je potrebna akcija čak i kad se svjetla u teretani ugase. Kompaktni step-cross trener idealan je za one koji nemaju vremena za trening. Ovu spravu za vježbanje možete lako smjestiti u ured ispod stola i osigurati trening na poslu. Dobro došli u 21.stoljeće: fitness trening danas mora biti multimedijski i s mnogim priključcima. Za ostvarenje toga cilja, Mini cross trener CAPITAL SPORTS Evo Nano koristi potpunu integraciju aplikacije Kinomap, koja vam omogućuje istraživanje 100.000 km virtualnih staza za trčanje. Vaša aplikacija ne samo da šalje i ocjenjuje vaše podatke o performansama kao što su brzina, otkucaji srca ili prijeđena udaljenost, već i izravno kontrolira virtualnu vožnju. Ako je odabrana ruta uzbrdice, otpor mini cross trenera automatski se prilagođava kao da stvarno trčite uzbrdo. Tako, na primjer, možete iskusiti izlete ili šetnje stranim gradovima bez napuštanja svog stana. Ako to nije dovoljno, možete se prebaciti i u multiplayer režim: testirajte svoju kondiciju u izravnoj usporedbi s tisućama drugih trkača - osjećaj kao pri Berlinskom maratonu. Ili omogućite virtualnim trkačima sudjelovanje u vašim vlastitim utrkama. Snimite rutu outdoor kamerom, prenesite je u aplikaciju Kinomap, kako bi bila dostupna mnogim ljubiteljima fitnessa širom svijeta. Osim mogućnosti multimedijskog treninga mini cross trener CAPITAL SPORTS Evo Nano uvjerava svojom visokokvalitetnom tehnologijom. MagResist sustav odgovara na gotovo sve potrebe za vježbanjem sa svojih 8 razina. Ravna elipsa za trčanje pobrinut će se za ugodan trening, koji možete izvoditi dok sjedite za stolom, ali i dok stojite u dnevnoj sobi. S obzirom na maksimalnu dopuštenu težinu korisnika 150 kg, ovaj kućni trener spada u najviši rang sprava za vježbanje. Dosadu prilikom vježbanja možete lako prevladati uz integriranu kontrolu aplikacije. Putem bluetootha i aplikacije iConsole +, pametni telefoni i tableti imaju jednostavan pristup cross treneru i preuzimaju potpunu kontrolu nad treningom. Ako nemate pametni telefon, na kućnom treneru CAPITAL SPORTS Evo Nano možete izravno pratiti vaš trening pomoću integriranog računala za vježbanje i lako čitati udaljenost, vrijeme treninga ili potrošnju kalorija. I posljednje, ali ne najmanje bitno, izuzetno tihi sustav SilentBelt osigurava diskretni trening, bez ometanja domaćina. Kardio trening 21. stoljeća: : kućni trener Capital Sports Evo Nano objedinjuje sve bitne komponente, za produktivni i štedljivi, multimedijalni trening. Napomena: aplikacija Kinomap je besplatna. Međutim, neke su značajke dostupne samo posredstvom online registracije i mogu zahtjevati djelomičnu naknadu.
Capital Sports Evo Nano, mini cross trener, bluetooth, aplikacija, MagResist, 8 razina
Capital Sports Evo Nano, mini cross trener, bluetooth, aplikacija, MagResist, 8 razina
305,90 €
u electronic-star.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe