KLARFIT Adjustabell, podesivi kettlebell, 16/18/20/22/24 kg, crni/crveni

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Snaga, izdržljivost i koordinacija. Uz podesivi uteg Klarfit Adjustabell, workout uključuje cijelo tijelo - i što je najbolje: svojim inteligentnim mehanizmom za podešava... Pročitaj cijeli opis
194,90 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na skladištu

Cijena je osvježena danas od 1:06.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o electronic-star.hr ponudi
Ponuda trgovine electronic-star.hr za proizvod KLARFIT Adjustabell, podesivi kettlebell, 16/18/20/22/24 kg, crni/crveni. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Masa (kg)
24 kg
Vrsta utega
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00FE1E39
Prijavi grešku
Snaga, izdržljivost i koordinacija. Uz podesivi uteg Klarfit Adjustabell, workout uključuje cijelo tijelo - i što je najbolje: svojim inteligentnim mehanizmom za podešavanje zamjenjuje pet kettlebella. Za sve, koji žele izgraditi mišiće, povećati snagu i učiniti nešto za svoju izdržljivost i vještine koordinacije, podesivi kettlebell Klarfit Adjustabell je pravi pomoćnik za trening. Zahvaljujući posebnom kuglasom obliku s ručicom, omogućuje izvođenje niza specijalnih vježbi, koje nisu pristutne pri uobičajenom treningu s jednoručnim bučicama. Prednost kettlebell treninga je kombinacija vježbi snage i izdržljivosti, kao i povećani zahtjevi za koordinacijom. Trening zahtijeva veću koncentraciju za kontrolu ove specijalne bučice, stvarajući nove neuronske veze. Kettlebell iscrpljuje i jača gotovo sve motoričke sposobnosti tijekom treninga. Podesivi kettlebell Klarfit Adjustabell će, osim svestranih mogućnosti vježbanja, privući pozornost i sofisticiranim mehanizmom, koji omogućava individualno prilagođavanje težine utega, u koracima po 2 kg te se na taj način prilagođava individualnim potrebama treninga, u rasponu od 8 do 16 kg. Na taj se način štedi i prostor i novci, jer podesivi kattlebell zamijenjuje pet različitih kettlebella. Jednom platite i imate kettlebell, koji raste proporcionalno napretku vašeg treningš Kettlebell Adjustabell je snažan, čvrst i pouzdan: tijelo utega i pojedini dijelovi bučice izrađeni su od čvrstog lijevanog željeza. Donja strana bučice je spljoštena kako bi se osigurala stabilnost, na primjer, prilikom podešavanja težine. Izgradite svoje mišiće: s podesivim kettlebellom Klarfit Adjustabel trenirajte razumno, štedeći prostor.
KLARFIT Adjustabell, podesivi kettlebell, 16/18/20/22/24 kg, crni/crveni
KLARFIT Adjustabell, podesivi kettlebell, 16/18/20/22/24 kg, crni/crveni
194,90 €
u electronic-star.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe