BOSS gitarski efekt RC-10R Rhythm Loop Station

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Kombinirajući petlju zasnovanu na pjesmama i organske ritmove u kompaktnom paketu, RC-10R donosi svježe nadahnuće živim nastupima, sesijama pisanja pjesama i svakodnevnoj... Pročitaj cijeli opis
299,00 €
Besplatna dostava
Dostupnost

na zalogi

Cijena je osvježena danas od 22:28.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o MUSIC max ponudi
Ponuda trgovine MUSIC max za proizvod BOSS gitarski efekt RC-10R Rhythm Loop Station. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00FE9951
Prijavi grešku
Kombinirajući petlju zasnovanu na pjesmama i organske ritmove u kompaktnom paketu, RC-10R donosi svježe nadahnuće živim nastupima, sesijama pisanja pjesama i svakodnevnoj praksi. Ova postaja nove generacije Loop je stroj za stvaranje stvarnog vremena, koji vam omogućuje da razvijete spontanu glazbu koja se pomiče i žljebovi s dvije jedinstvene sekcije pjesama, intros / završetaka i ritmom. Kontrole i vizualni indikatori omogućuju jednostavno, samostalno rukovanje, dok je proširena kontrola moguća s vanjskim prekidačima i MIDI. Ogromna ritmička biblioteka je pri ruci za pokrivanje gotovo svakog glazbenog žanra, a možete čak i uvesti vlastite ritmove kako biste personalizirali RC-10R za određene pjesme i stilove.

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

• Alat za izvedbu sljedeće generacije koji kombinira petlje temeljene na pjesmi i dinamične ritmove u malom tragu
• Pokrijte gotovo bilo koji žanr s preko 280 unaprijed zadanih stilova ritma koji uključuju dvije jedinstvene sekcije, uvodne / završne ispune i dva prijelazna ispuna
• Šesnaest svestranih bubnjeva s visokokvalitetnim zvukovima iz ritmoteka BOSS i Roland
• Stereo looper engine sa šest sati vremena snimanja i vodećim 32-bitnim AD / DA i 32-bitnom obradom s pomičnom zarezom
• Serijski rad s dvije pjesme za izgradnju izvedbi petlje s dva neovisna dijela pjesme
• Dva kružna indikatora prikazuju stanje reprodukcije petlje i ritma
• Jednostavno rukovanje informativnim LCD-om i intuitivnim sučeljem
• Ugrađena pohrana za 99 memorija fraza i 50 korisničkih ritmova
• Izborni izlazni filtar za optimizaciju zvukova gitare i ritma za gitarsko pojačalo ili zvučni sustav punog opsega
• Podrška za proširenu kontrolu putem vanjskih nožnih prekidača, papučice ekspresije ili MIDI
• Potpuni MIDI I / O s mini TRS priključcima koji štede prostor (adapter kabel BMIDI-5-35 dostupan zasebno)
• Mac / Windows softver za uvoz WAV petlji i korisničkih ritmova u SMF formatu
• Dodatni sadržaj dostupan za preuzimanje na BOSS Tone Central

Loop Station sljedeće generacije za moderne izvođače pjesama
Poznati proizvodi tvrtke BOSS Loop Station vodeći su petljaši na svijetu, sa širokim rasponom modela koji podržavaju jedinstvene kreativne potrebe svih vrsta glazbenika. RC-10R predstavlja novu vrstu Loop Stationa koja crpi inspiraciju iz popularnih modernih izvođača koji uključuju udaraljke u ritmu s petljanjem u stilu pjesme. Dizajniran za trenutno stvaranje glazbe, RC-10R daje gitaristima i pjevačima / tekstopiscima jedinstveni, samonikli alat za razvijanje ideja i stvaranje scenskih nastupa dinamičnijim i privlačnijim.

Looper i pametni bubanj, temeljeni na pjesmi, sve u jednom
RC-10R okuplja petlje i ritmove na najsofisticiraniji i interaktivni način do sada. Za razliku od osnovnih ritmova vođenja u ostalim petljama, svaki od RC-10R ritmova ima cjelovite strukture pjesama s odvojenim dijelovima. Dvokolosiječni mehanizam petlje radi serijski i savršeno je sinkroniziran s ritmom, što omogućuje snimanje neovisnih dijelova pjesme s vlastitom jedinstvenom ritmičkom podlogom. Dvije varijacije ispune donose prirodnu energiju prilikom prijelaza između odjeljaka, dok uvodni i završni ispuni omogućuju započinjanje i završavanje komada na organski način.

Vrhunski zvukovi ritma i organski žljebovi
RC-10R spreman je za uporabu bilo koje glazbe koju svirate, od rocka, popa i akustike do latinice, jazza, elektronike i šire. Na raspolaganju je preko 280 ugrađenih ritmičkih stilova, svi s prirodnim, organskim žljebovima koji podržavaju vašu glazbu. A ako unutra ne pronađete ono što vam treba, jednostavno uvezite vlastite SMF ritmove pomoću namjenskog Mac / Windows softvera i spremite ih na 50 korisničkih mjesta. Bez obzira na stil koji odaberete, možete lako promijeniti zvučni okus sa 16 različitih kompleta, trenutačno pretvarajući utor iz teške stijene u lagane udaraljke i sve između.

Prilagođava se vašem kreativnom pristupu
Iako petljasti i ritmički motori RC-10R rade zajedno u potpunom skladu, oni su također dizajnirani da rade jednako dobro. Možete stvoriti dvije neovisne petlje bez ikakvih ritmičkih podloga, savršene za stvaranje ogoljenih izvedbi pjesama i razvijanja ambijentalnih zvučnih pejzaža. Također je moguće koristiti RC-10R kao bubanj s nožnim pogonom s kontrolom dijelova pjesme i ispuna u stvarnom vremenu, što ga čini ključnim partnerom za pratnju pozornice, jam sessije i vježbanje.

Proširena kontrola za napredne korisnike
Sa svojim interaktivnim zaslonima i višenamjenskim kontrolama, RC-10R je samostalna snaga. Ali neki korisnici žude za još većom kontrolom, a RC-10R donosi. Za početak postoji utičnica za spajanje do dvije nožne prekidače ili papučice ekspresije, koja pruža proširenu kontrolu zaustavljanja, poništavanja / ponavljanja, glasnoće petlje i drugih funkcija. Idući dalje, puni MIDI I / O pružaju se na mini TRS utičnicama koje štede prostor, otvarajući mnoštvo funkcija izravnog pristupa i mogućnosti sinkronizacije s drugim MIDI uređajima.

Vodeći u klasi motor za petlje
BOSS Loop Stanice poznate su po izvrsnoj kvaliteti zvuka, a RC-10R nudi najbolje do danas. Njegov mehanizam za snimanje petlje sadrži 32-bitni AD / DA i 32-bitnu obradu s pomičnom zarezom, pružajući zvučne performanse koje su u konkurenciji s najboljom studijskom opremom. I kao i sve petlje, moguće je zadržati suhi signal 100-postotnim analogom kako biste očuvali prirodni ton jezgre.

Optimizirani zvuk s bilo kojim postavljanjem
Električna gitara i ritam imaju različite potrebe za pojačavanjem - gitaristi se obično oslanjaju na svoje pojačalo kako bi obojili zvuk, dok ritam-mašini treba jasan sustav punog opsega kako bi zvučao najbolje. RC-10R vas pokriva, omogućujući vam slanje petlje i ritmova na diskretne izlaze i odvojene sustave pojačala. Ali u onim situacijama kada ne možete pokrenuti dva pojačala ili samo želite jednostavniju postavku, RC-10R ima uredan trik u rukavu. Pomoću raznih jedinstvenih filtara za ton možete optimizirati zvuk gitare i / ili ritma za pojačanje kroz jedan sustav, bilo da se radi o gitarskom pojačalu, PA sustavu ili studijskim monitorima.
BOSS gitarski efekt RC-10R Rhythm Loop Station
BOSS gitarski efekt RC-10R Rhythm Loop Station
299,00 €
u MUSIC max

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe