CAPITAL SPORTS traka za trčanje Pacemaker F80

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Traka za trčanje CAPITAL SPORTS Pacemaker F80 donosi tvoju izdržljivost i kardio trening na višu razinu, a osim toga ćete biti zadovoljni sa brojnim user friendly funkcij... Pročitaj cijeli opis
475,90 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na skladištu

Cijena je osvježena danas od 10:30.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o electronic-star.hr ponudi
Ponuda trgovine electronic-star.hr za proizvod CAPITAL SPORTS traka za trčanje Pacemaker F80. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Dodatne značajke
Dubina (cm)
152 cm
Širina (cm)
65 cm
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX009F2C49
Prijavi grešku
Traka za trčanje CAPITAL SPORTS Pacemaker F80 donosi tvoju izdržljivost i kardio trening na višu razinu, a osim toga ćete biti zadovoljni sa brojnim user friendly funkcijama, sa kojima ćete skoro zaboraviti da vježbate – a sve potpuno neovisno o dobu dana i vremenskim prilikama!Na izuzetno velikoj traci za trčanje sa sustavom P-AntiShock Suspension si možeš organizirati takav trening kakav ti želiš: snaga motora 3HP osigurava brzinu od 1 do 14 km/h za uravnoteženi trening. Brzinu trake za trčanje kontrolirate putem ručki na velikom LCD zaslonu. Na zaslonu si možete izabrati između 9 unaprijed pripremljenih programa. Vodite brigu o zdravlju: jednim pogledom na monitor ćete provjeriti vrijednosti treninga kao što su puls, prjeđena udaljenost i utrošene kalorije. Vlastiti program izračunava BMI na zahtjev.Kako ti za vrijeme vježbnja ništa ne bi nedostajalo, traka za trčanje CAPITAL SPORTS Pacemaker F80 nudi razne komfortne funkcije, poput AudioConnect. USB port služi za spajanje MP3 playera ili USB-a za reprodukciju glazbe, koju reproduciraju ugrađeni zvučnici ili si možete spojiti slušalice sa 3,5 mm jackom. Praktičan držač za tablet ili smartphone će ti otvoriti multimedijalan svijet tijekom treninga.Za uštedu prostora, traku za trčanje nakon korištenja možete sklopiti i premještati pomoću kotačića.
CAPITAL SPORTS traka za trčanje Pacemaker F80
CAPITAL SPORTS traka za trčanje Pacemaker F80
475,90 €
u electronic-star.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe