CAPITAL SPORTS sprava za veslanje na vodu Flow M1 (80cm, sklopiva, LCD zaslon, čelik), crna

(0)
Pogledaj mišljenja
Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Sprava za veslanje na vodu CAPITAL SPORTS Flow M1 je usavršena verzija naših već dokazanih sprava za veslanje, koja ujedinjuje visokokvalitetni dizajn i obr... Pročitaj cijeli opis
692,90 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na skladištu

Cijena je osvježena danas od 1:03.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o electronic-star.hr ponudi
Ponuda trgovine electronic-star.hr za proizvod CAPITAL SPORTS sprava za veslanje na vodu Flow M1 (80cm, sklopiva, LCD zaslon, čelik), crna. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00FF4D03
Prijavi grešku
Sprava za veslanje na vodu CAPITAL SPORTS Flow M1 je usavršena verzija naših već dokazanih sprava za veslanje, koja ujedinjuje visokokvalitetni dizajn i obradu s izuzetno prirodnim iskustvom veslanja. Trenirajte vašu kondiciju i mišiće već danas!Sprava za veslanje na vodu CAPITAL SPORTS Flow M1 jamči osobiti doživljaj kućnog treninga. Srcem izbalansiranog treninga, štedljivog za zglobove je veliki spremnik za vodu, kojeg ergonomski oblikovano veslo pruža iznimno prirodni užitak treninga - kao da veslate na jezeru. Otpor pri treningu je reguliran vodom i vlastitiom snagom, baš kao u kajaku. Čim je veća razina vode, time je veći otpor, kao da ste vesla uronili dublje u vodu. Otpor raste također sa snagom povlačenja.

Druge prednosti otpora vode su mala razina buke za vrijeme treninga sa prirodnim zvukom veslanja, bez potrošnje vode! Da bi se pojednostavio odabir otpora, na spremniku kapaciteta 13L je označeno 8 razina otpora. Kako biste imali nadzor nad treningom, sprava za veslanje CAPITAL SPORTS Flow M1 sadrži usavršeno malo računalo sa LCD zaslonom na kojemu si možete pogledati svoju izvedbu, pređenu udaljenost i potrošene kalorije.80 cm dugačak aluminijski klizač sprave za veslanje na vodu CAPITAL SPORTS Flow M1 se dodatno brine za ugodan i tih trening.

Za sigurno zadržavanje na uređaju pobrinut će se prostor za noge podesiv u 4 razine. Nakon treninga možete uređaj za veslanje jednostavno i prostorno štedljivo spremiti. Jednostavno ga postavite okomito i neće vam zauzeti više prostora od jedne stolice. Zahvaljujući kotačićima možete ga jadnostavno premještati. Za još veću stabilnost konstrukcije, Flow M1 ima metalne dijelove okvira na spremniku vode. Tako može podnijeti gotovo svako opterećenje. Elegantan dizajn uklopit će se u vašu kuću ili kućnu teretanu, kao istinski dizajnerski element.Uređaj za trening kao niti jedan drugi: Sprava za veslanje na vodu CAPITAL SPORTS Flow M1 sa visokokvalitetnim modernim dizajnom jamči tih, prirodan trening koji štedi vaše zglobove.
CAPITAL SPORTS sprava za veslanje na vodu Flow M1 (80cm, sklopiva, LCD zaslon, čelik), crna
CAPITAL SPORTS sprava za veslanje na vodu Flow M1 (80cm, sklopiva, LCD zaslon, čelik), crna
692,90 €
u electronic-star.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe