Penjalica za mačke od morske trave sa stupovima za grebanje

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Uz ovu ručno izrađenu penjalicu, vaše mačke mogu grebati, spuštati se, penjati i opuštati do mile volje. Zahvaljujući zgodnom i kompaktnom dizajnu, ova penjalica za mačke... Pročitaj cijeli opis
205,06 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

20

Cijena je osvježena jučer u 22:31.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o vidaxl.hr ponudi
Ponuda trgovine vidaxl.hr za proizvod Penjalica za mačke od morske trave sa stupovima za grebanje. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00FF6254
Prijavi grešku
Uz ovu ručno izrađenu penjalicu, vaše mačke mogu grebati, spuštati se, penjati i opuštati do mile volje. Zahvaljujući zgodnom i kompaktnom dizajnu, ova penjalica za mačke savršeno će odgovarati svakom uređenju. Penjalica i grebalica za mačke također će pružiti vašim malim prijateljima priliku da se istegnu i vježbaju, posebno u hladnim zimskim mjesecima kad moraju biti u zatvorenom. Stupovi za grebanje omotani su konopom od sisala, što je vašim mačjim prijateljima izuzetno ugodno i praktično za oštrenje kandži. Uz to, naša mačja penjalica dizajnirana je s udobnom kućicom i 4 košare kako bi vaša mačka mogla malo odspavati ili se odmoriti. Također se može pohvaliti odvojivim jastucima na kojima vaša mačka može udobno ležati. Ova penjalica za mačke od morske trave lako se sastavlja i održava.
Penjalica za mačke od morske trave sa stupovima za grebanje
Penjalica za mačke od morske trave sa stupovima za grebanje
205,06 €
u vidaxl.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe