KÄRCHER perač tvrdih podova FC 3 CORDLESS PREMIUM

KÄRCHER perač tvrdih podova FC 3 CORDLESS PREMIUM

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Karcher FC 3 Cordless Premium čini uobičajene brisače poda (mop) nepotrebnima. Njegova inovativna funkcija samočišćenja osigurava stalno vlaženje rotirajućih valjaka vodo... Pročitaj cijeli opis
285,36 €
2-3 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
290,36 €
Dostupnost

Nema na zalihi. Dostupno u 2 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:09.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o kingtrade.hr ponudi
Ponuda trgovine kingtrade.hr za proizvod KÄRCHER perač tvrdih podova FC 3 CORDLESS PREMIUM. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00FF8A9E
Prijavi grešku
Karcher FC 3 Cordless Premium čini uobičajene brisače poda (mop) nepotrebnima. Njegova inovativna funkcija samočišćenja osigurava stalno vlaženje rotirajućih valjaka vodom, dok sakupljena nečistoća odlazi u spremnik prljave vode. Rezultat su 20 posto* čišći podovi. U opsegu isporuke Premium varijante nalazi se dodatni par valjaka, 30 ml sredstva za njegu impregniranih drvenih podova kao i 500 ml univerzalnog sredstva za čišćenje. FC 3 Cordless Premium je tanke izvedbe – praktičan za uporabu ispod namještaja i za pospremanje. Zahvaljujući okretnom zglobu također je omogućeno jednostavno čišćenje kutova i rubova. Podovi su ponovo prohodni nakon otprilike 2 minute - moguće je čak i brisanje parketa, a isto tako i svih drugih tvrdih podova. Neovisnost o utičnicama kao i intuitivno razumljivi LED prikaz jake litij-ionske baterije osiguravaju slobodu pomicanja i maksimalno komforan doživljaj čišćenja. * U testiranoj kategoriji „brisanje“ FC 3 Cordless Premium postiže 20% bolji učinak čišćenja u odnosu na uobičajeni mop s krpom za brisanje. Odnosi se na prosječne rezultate testiranja učinkovitosti čišćenja, sakupljanja nečistoće i čišćenja kutova.
KÄRCHER perač tvrdih podova FC 3 CORDLESS PREMIUM
KÄRCHER perač tvrdih podova FC 3 CORDLESS PREMIUM
285,36 €
u kingtrade.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe