Capital Sports Battlevest 2.0, prsluk s utezima, 2 x 4,0 kg, crni

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Dvoboj snage! Prsluk s utezima CAPITAL SPORTS Battlevest 2.0 donosi nove vrhunske performanse vašim mišićima i vašoj izdržljivosti. Originalni model je bio dizajniran za ... Pročitaj cijeli opis
137,90 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na skladištu

Cijena je osvježena danas od 16:17.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o electronic-star.hr ponudi
Ponuda trgovine electronic-star.hr za proizvod Capital Sports Battlevest 2.0, prsluk s utezima, 2 x 4,0 kg, crni. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Masa (kg)
8 kg
Vrsta utega
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00FFF7B4
Prijavi grešku
Dvoboj snage! Prsluk s utezima CAPITAL SPORTS Battlevest 2.0 donosi nove vrhunske performanse vašim mišićima i vašoj izdržljivosti. Originalni model je bio dizajniran za vojsku, kao neprobojni prsluk i kombinira ekstremne mogućnosti vježbanja i savršenu prilagodbu tijelu, za maksimalnu pokretljivost i minimalno ograničenje. Fleksibilne gumene trake, debela ispuna ramena, prsa i leđa, kao i brojne mogućnosti podešavanja osiguravaju maksimalnu udobnost pri nošenju. Za ugodno dugotrajno nošenje tijekom vojnih operacija, prilikom razvoja i dizajniranja prsluka se vodilo računa o izuzetno visokoj propusnosti materijala - razlik, koju ćete se zasigurno osjeiti tijekom zahtjevnog treninga. Brzo i jednostavno skidanje prsluka prilikom izmjene vježbe ili u slučaju nužde jamči mehanizam za brzo otpuštanje. Kratkim povlačenjem specijalno dizajniranog kabla će u trenutku ukloniti prsluk s vašeg tijela. Kako biste odmah mogli započeti s treningom, u sadržaj paketa su uključene dvije čelične ploče težine 4 kg, za optimalno opterećenje tijekom vježbanja. Prsluk dobro prijanja uz tijelo što ga čini idealnim za trening trčanja, ali i kao dodatno opterećenje pri push-up, sit-up ili pull-up treningu. Prsluk s utezima CAPITAL SPORTS Battlevest 2.0 pretvara vaš trening u taktičko usavršavanje mišića i izdržljivosti! Imajte na umu da je prsluk dizajniran samo za sportsku upotrebu i nije otporan na metke.
Capital Sports Battlevest 2.0, prsluk s utezima, 2 x 4,0 kg, crni
Capital Sports Battlevest 2.0, prsluk s utezima, 2 x 4,0 kg, crni
137,90 €
u electronic-star.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe