Pročišćivač zraka

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Pročišćivač zraka

Pročišćivač zraka ili uređaj za čišćenje zraka uz pomoć filtra i HEPA filtra sposoban je zarobiti visok postotak alergena i nadražujućih tvari... Pročitaj cijeli opis

125,00 €
1-2 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

33 proizvoda na zalihama Dostupno u 1 - 2 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:17.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Medical Direct ponudi
Ponuda trgovine Medical Direct za proizvod Pročišćivač zraka. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01026896
Prijavi grešku

Pročišćivač zraka

Pročišćivač zraka ili uređaj za čišćenje zraka uz pomoć filtra i HEPA filtra sposoban je zarobiti visok postotak alergena i nadražujućih tvari iz zraka u prostoriji kako bi poboljšao kvalitetu zraka. Ovaj uređaj obično koriste i osobe koje pate od alergija, astmatičari. Također se koristi za smanjenje ili uklanjanje duhanskog dima.

Djeluju li pročišćivači zraka?

Prvo pitanje koje ljudi postavljaju razumljivo je djeluju li pročišćivači zraka? Prije nego što uđemo u detalje, bitno je da znate da sam pročišćivač zraka nije dostatno rješenje za probleme s alergijama ili zagađivačima u zatvorenim prostorima. Treba ga koristiti usporedo s redovitim čišćenjem, prašenjem, brisanjem, dezinfekcijom, itsl.

Dok klasični ionizatori - vrsta pročišćivača zraka - nisu učinkoviti, jer jednostavno čine da se čestice iz zraka prilijepe za zidove ili padnu na pod, uređaj koji koristi HEPA filtar, koji je filtar visoke učinkovitosti će te čestice zarobiti u sebi.

HEPA filtri postoje već desetljećima, i da bi ih mogli klasificirati kao istinske HEPA moraju uklonjati više od 99,9 % čestica većih od 3 mikrona. Za usporedbu, većina je istraživanja sugerirala da je prosječna veličina čestice kućne prašine od 5 mikrona na više, dok su spore plijesni i pelud veće od 10 mikrona. Dokazano je da duhanski dim i ostale čestice mirisa dolaze u veličinama s obje strane praga od 3 mikrona, no za te čestice postoji poseban filtar koji se koristi u kombinaciji s HEPA filtrima: filter s aktivnim ugljenom.

Koja je korist od pročišćivača zraka?

Pročišćivač zraka može učinkovito pročišćavati zrak u zatvorenom prostoru uklanjanjem štetnih zagađivača, poput prašine, peludi, dima, mirisa, spora plijesni i prhuti ukućana i kućnih ljubimaca što je posebno važno za trudnice i novorođenčad. Svjež i čist zrak također nam može smiriti živce i pružiti bolji odmor.

Pročišćivač zraka
Pročišćivač zraka
125,00 €
u Medical Direct

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe