Magnezijev klorid, 454 g

Magnezijev klorid, 454 g

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Mineral magnezij u obliku magnezijevog klorida heksahidrata.

(MgCl2) jedan je od oblika magnezija koji je dozvoljeno koristiti u proizvodnji hrane, uključujući ... Pročitaj cijeli opis

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Cijena je osvježena danas od 1:17.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Futunatura.hr ponudi
Ponuda trgovine Futunatura.hr za proizvod Magnezijev klorid, 454 g. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0103AA8D
Prijavi grešku

Mineral magnezij u obliku magnezijevog klorida heksahidrata.

(MgCl2) jedan je od oblika magnezija koji je dozvoljeno koristiti u proizvodnji hrane, uključujući dodatke prehrani. Prah magnezijevog klorida odličan je i za pripremu koje se koristi na koži kao i za magnezijeve kupke.

je koji je ključan za djelovanje našeg tijela, jer doprinosi normalnoj funkciji živčanog sustava i mišića, energetskim i metaboličkim procesima, očuvanju zdravih kosti... Riječ je o četvrtom najčišćem kationu u našem tijelu. 30% magnezija nalazi se u mišićima, 60% u skeletu.

Otopina za konzumaciju

Pomiješajte 33 grama praha s 1 litrom prokuhane i ohlađene vode. Pije se 50-100 ml otopine na dan.

1,65 g praha tj. 50 ml otopine na dan. Preporučena dnevna doza sadrži 197 mg magnezija što je 53% preporučenog dnevnog unosa u skladu s Uredbom (EU) 1169/2011.

Magnezijevo ulje

je visokokoncentriraniu tekućem obliku. Naziva se uljem zbog masne strukture. Priprema se tako da se magnezijev klorid u prahu pomiješa s destiliranom ili demineraliziranom vodu u omjeru 3:2 (3 mjerice magnezijevog klorida na 2 mjerice vode).

Za lakše korištenje magnezijevo ulje čuvajte u staklenoj ambalaži za sprej. 10-15 puta dnevno raspršite na kožu oko mišića ili ispod pazuha.

Magnezijeva kupka

pripremite tako da prah magnezijevog klorida otopite u mlakoj vodi. Za uobičajenu kupku dovoljna količina je polovica šalice. Kupka neka traje najmanje 20 minuta.

Ovisno o svrsi možete pripremiti i kupku s drukčijom koncentracijom. Najčešće se preporučuje da koncentracija bude od 0,5% do 3%, što znači da je potrebno dodati 50-300 g magnezijevog klorida u 10 litara vode. Posebno je popularna

magnezijevi kristali u obliku praha,
može se koristiti u različite svrhe: za pripremu dodatka prehrani u obliku napitka, za pripremu kupke ili magnezijevog ulja,
ako ga koristite za pripremu dodatka prehrani količina je dovoljna za čak 275 preporučenih dnevnih doza,
bez aditiva, glutena, soje, šećera, mliječnih proizvoda, kvasca,
priručna ambalaža.

magnezijev klorid, voda.

454 g

Odabir načina i svrhe uporabe odgovornost je samog korisnika. Čuvajte na tamnom i suhom mjestu između 12 i 23 °C. Ako postane kruto, smrvite prije uporabe.
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. Čuvati od dohvata male djece. Ne koristite tijekom razdoblja trudnoće i dojenja ili u slučaju da uzimate lijekove ili imate medicinsko stanje. Prije uporabe se posavjetujte s liječnikom, farmaceutom ili ovlaštenom osobom. Nije primjereno za djecu. Proizvod nije namijenjen za dijagnozu, liječenje ni prevenciju ijedne bolesti. Ne upotrebljavajte ako je sigurnosti pečat na ambalaži slomljen ili odstranjen.

Magnezijev klorid, 454 g
Magnezijev klorid, 454 g
17,99 €
u Futunatura.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe