Prirodni toplinski flaster za vrat i ramena, 1 komad

Prirodni toplinski flaster za vrat i ramena, 1 komad

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Toplinski flaster posebno oblikovan za predjele vrata i ramena.

Prirodni toplinski flasteri namijenjeni su za termoterapiju, tj. učinkovito ublažavanje bolova u ... Pročitaj cijeli opis

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Cijena je osvježena danas od 1:17.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Futunatura.hr ponudi
Ponuda trgovine Futunatura.hr za proizvod Prirodni toplinski flaster za vrat i ramena, 1 komad. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0103AAFA
Prijavi grešku

Toplinski flaster posebno oblikovan za predjele vrata i ramena.

Prirodni toplinski flasteri namijenjeni su za termoterapiju, tj. učinkovito ublažavanje bolova u zglobovima i mišićima te opuštanje napetih mišića.

Djeluju na bazi mješavine željezovog praha i aktivnog ugljena - koji opskrbljuju kožu jednakomjernom toplinom i do 8 sati.

Jednostavni su za nanošenje te su izrađeni od materijala koji je ugodan za kožu. Uporabom toplinskog flastera za vrat ćete znatno jednostavnije kontrolirati bol u predjelu vrata. Može se koristiti kod kuće, tijekom rada u vrtu, na poslu ili na putu. Budući da je oblikovan posebno za predjel vrata, optimalno prianja.

Upute za uporabu toplinskog flastera:

Vrećicu otvorite neposredno prije uporabe.
Odstranite zaštitnu foliju s ljepljive strane flastera. Toplinski flaster namjestite na zahvaćeno mjesto tako da ga ljepljivom stranom pričvrstite za kožu. Osigurajte da se grijaće ćelije ne prekrivaju.
Do 30 minuta potrebno je da flaster postigne terapeutsku temperaturu.
Za dosezanje optimalnih učinaka preporučujemo da toplinski flaster pustite da djeluje 8 sati. Ne upotrebljavajte dulje od 8 sati. Ne upotrebljavajte dulje od 8 sati u periodu od 24 sata.
Toplinski flaster namjestite na kožu tako da dobro prianja. Pazite da ne bude izbočen ili naboran, kako biste izbjegli rizik od opeklina.
Svaki flaster namijenjen je za jednokratnu uporabu. Nakon korištenja odložite u otpad.

Sastojci: željezov prah, voda, aktivni ugljen, drvno brašno, sol.

Sadržaj: 1 flaster 30 x 9,5 cm.

Neto količina: 50 g

Medicinsko pomagalo.

Upozorenja: Ovaj proizvod može prouzročiti opekline. Za osobe starije od 55 godina: rizik od opeklina raste sa starosti. Toplinski flaster potrebno je upotrebljavati pod nadzorom, ako ga koriste starije osobe i invalidi. Osobe s osjetljivom kožom i osobe s alergijskim reakcijama na lijekove ili kozmetiku neka ispod flastera namjeste tanku tkaninu. Ne koristite tijekom spavanja te neposredno nakon kupanja ili tuširanja. Flaster ne upotrebljavajte tijekom sportske aktivnosti. U slučaju da bolujete od šećerne bolesti, imate slabu cirkulaciju, reumatoidni artritis ili ako uzimate lijekove ili ako ste trudni, prije uporabe se posavjetujte s liječnikom. Svaka grijaća ćelija sadrži željezo koje može biti opasno za zdravlje u slučaju konzumacije. U slučaju konzumacije isperite usta vodom i pozovite hitnu medicinsku pomoć. Ako sadržaj toplinskog flastera dođe u dodir s kožom ili očima odmah isperite vodom. Flastere se ne smije zagrijavati ili podgrijavati u mikrovalnoj pećnici jer postoji opasnost da zagore. Toplinski flasteri mogu prouzročiti opekline i pri niskim temperaturama, ako se ne koriste u skladu s uputama. Čuvajte izvan dohvata djece i kućnih ljubimaca. Ne zagrijavajte u mikrovalnoj pećnici.

Prirodni toplinski flaster za vrat i ramena, 1 komad
Prirodni toplinski flaster za vrat i ramena, 1 komad
5,49 €
u Futunatura.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe