BlueFertil - muška plodnost, 120 kapsula

BlueFertil - muška plodnost, 120 kapsula

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

BlueFertil je dodatak prehrani za poboljšanu kvalitetu sperme, plodnosti i potencije.

BlueFertil sadrži kompleks 115 različitih biljnih ekstrakata, vitamina, min... Pročitaj cijeli opis

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Cijena je osvježena danas od 18:14.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Futunatura.hr ponudi
Ponuda trgovine Futunatura.hr za proizvod BlueFertil - muška plodnost, 120 kapsula. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0103AD03
Prijavi grešku

BlueFertil je dodatak prehrani za poboljšanu kvalitetu sperme, plodnosti i potencije.

BlueFertil sadrži kompleks 115 različitih biljnih ekstrakata, vitamina, minerala, antioksidanata i aminokiselina za potporu zdravlja muških reproduktivnih funkcija.

Proizvod pozitivno utječe na gibanje spermija, njihov broj, udio, oblik te na volumen ejakulacije. Pripravak je sastavljen isključivo od sastojaka i formulacija sa znanstveno dokazanim učincima, zbog čega ima proizvod BlueFertil status najviše kvalitete među proizvodima za poboljšanje plodnosti.

Sastav proizvoda je osmišljen tako da podupire psihičko i duševno stanje koje je tijekom planiranja obitelji također jedan od uvjeta za uspjeh.

Glavni učinci BlueFertil za prirodnu potporu plodnosti su:

povećanje gustoće sperme,
povećanje opsega ejakulacije,
povećanje pokretljivosti spermija,
poboljšanje oblika spermija i
potpora psihičkom raspoloženju.

Preporučena dnevna doza: 4 kapsule dnevno prije obroka, 3 mjeseca prije planiranja oplodnje. Pijte puno vode. Preporučeno vrijeme konzumacije: minimalno 3 mjeseca.

Glavni sastojci u proizvodu BlueFertil za veću plodnost su:

Epimedium sagittatum je jedan od osnovnih sastojaka u proizvodu koji ima važan utjecaj na proizvodnju sperme i u slučaju muške impotencije.

Muira puama ima pozitivan učinak na proizvodnju i kvalitetu sperme. Povećava libido i pomaže u održavanju erekcije.

Erythroxylum Catuaba je sastojak koji stimulira živčani sustav i seksualne funkcije te se koristi za potporu kod muške impotencije.

Maca iz Perua podupire seksualnu snagu kod muškaraca jer pozitivno regulira razinu hormona u tijelu. Redovita konzumacija mace povećava tjelesnu i duševnu sposobnost.

Agmatin ima pozitivan učinak na spolne disfunkcije i pozitivno utječe na nastanak sperme. Ima sposobnost povećanja dotoka krvi u tijelu.

Karnitin i Tauin na prirodan način podupiru mušku neplodnost i povećavaju gibanje te kvalitetu sperme. Taurin također pozitivno utječe na razinu energije.

Asparaginska kiselina na prirodan način podupire oslobađanje testosterona. Testosteron je najvažniji muški hormon odgovoran za uspješnu reprodukciju.

MCT masna kiselina je mast srednjeg lanca koja je, na primjer, prisutna u djevičanskom kokosovom ulju. Sudjeluje u nastanku hormona, njihovom oslobađanju i prijenosu u tijelu te poboljšava kvalitetu sperme.

Cink je od temeljnog značaja za vanjski ovoj i zaštitu spermija te njegovog repa. Povećava gustoću sperme i broj spermija, poboljšava cirkulaciju i povećava razinu testosterona, što je od ključnog značaja za spermatogenezu. Cink se gubi sa svakom ejakulacijom.

Arginin je aminokielina koja predstavlja 80 % proteina sperme. Nedostatak aminokiseline arginin može dovesti do neplodnosti.

Aquamin je prirodni mineral, dobiven iz crvenih algi. Sam po sebi sadrži više od 72 minerala, kao što su magnezij, kalcij, selen, željezo i drugi.

Vitamin B9 ili folna kiselina štiti spermije od ozljeda i pojave abnormalnosti (nepravilnosti). Prema istraživanjima, folna kiselina zajedno s cinkom poboljšava kvalitetu sperme. To je od ključnog značaja za razvoj i diobu stanica te za dobar rad centralnog živčanog sustava.

Selen je snažan antioksidans koji pozitivno utječe na proizvodnju sperme. Preniski nivo selena je povezan s lošim gibanjem spermija.

Vitamin B12 je uključen u proces dozrijevanja stanica i sinteze DNK. Vitamin B12 je u prehrani povezan s gibanjem spermija i njihovim razvojem.

Vitamin C je antioksidans koji je prisutan u sjemenoj plazmi. Podupire proizvodnju spermija i njihovo gibanje.

Vitamin E štiti tijelo od slobodnih radikala zbog kojih može doći do oštećenja sperme.

L – karnitin ima ključnu ulogu u energetskom metabolizmu sjemena.

Bakar igra važnu ulogu kao lovac slobodnih radikala i sprječava ozljede staničnih struktura.

Vitamin A je ključan za kontinuiranu proizvodnju sperme.

Vitamin D3 pomaže kod proizvodnje muškog spolnog hormona.

Vitamini B1 (tiamin), B5 (pantotenska kiselina) i B2 (riboflavin) pomažu tijelu u proizvodnji energije i utječu na enzime koji su važni za mišiće, živce i srce.

Ne sadrži kvasac, škrob ili gluten. Prigodno za dijabetičare. Bez umjetnih bojila, konzervansa i aroma.

Sadržaj: 120 kapsula | 600mg (dovoljno za 1 mjesec).


Sastojci: agmatin, karnitin, arginin AKG, Aquamin*, DAA (D-aspartinska kiselina), taurin, Epimedium sagittatum (Icariin 20 %), Muira puama 20: 1, Erythroxylum Catuaba 20: 1, MACA 4: 1, zeleni čaj (katehini 80 %), kokosovo MCT ulje (trigliceridi srednjeg lanca), cinkov glukonat 13 %, vitamin B1 (tiamin), vitamin B2 (riboflavin), jod, vitamin B3 (niacin), vitamin B5 (pantotenska kiselina), vitamin B6 (piridoksin), vitamin B7 (biotin), vitamin B9 (folna kiselina), vitamin B12, vitamin E, vitamin C, kalcij, magnezij, fosfor, selen, natrij, kalij, vlakna, bakar, željezo, mangan, šipak, L - lizin, L - metionin, L - cistein L - leucin, L - izoleucin, L - valin, Booster mineral**, Pangavit***, mikrokristalična celuloza, magnezijev stearat, silicijev dioksid, maltodekstrin, želatinasta kapsula.

* AQUAMIN je jedinstven kompleksni morski mineral koji sadrži bioaktivni kalcij, magnezij te 72 druga minerala i elementa u tragovima.
** Booster mineral je poseban koktel vitamina i minerala koji su sastavljeni od 14 sastavnih dijelova (vitamin C, B1, B2, B3, B5, B6, B7, B12, E i drugi)
*** Pangavit je dodatak prehrani koji sadrži 20 vitamina, minerala, elemenata u tragovima i bjelančevina.

Što morate uzeti u obzir prilikom konzumacije proizvoda BlueFertil?

Izbjegavajte alkohol i nikotin.
Ako duže vremena koristite lijekove, posavjetujte se s liječnikom utječu li oni negativno na spermu.
Izbjegavajte nezdravu hranu prepunu toksina.
Redovito se bavite tjelovježbom.
Uzmite si vremena za počinak.
Izbjegavajte toplinu. Spermiji su vrlo osjetljivi na visoku temperaturu, uske hlače, prijenosna računala na koljenima, saune ili vruće kupke. Grijana sjedala u automobilu također mogu negativno utjecati na kvalitetu sperme.



Je li upotreba proizvoda BlueFertil sigurna?
Svi su sastojci u proizvodu sigurni za upotrebu i mogu se koristiti duže vrijeme. Također nema poznatih nuspojava u slučaju upotrebe preporučenog dnevnog unosa. U slučaju konzumacije lijekova ili dugotrajne bolesti prije upotrebe se posavjetujte s liječnikom.

Neto težina: 72 g.

Proizvod je dodatak prehrani.

Upozorenje: Preporučene se dnevne količine, odnosno doze ne smiju prekoračiti. Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu. Čuvati izvan dohvata djece. Čuvati u tamnom prostoru na temperaturi 15-30 °C te zaštititi od neposrednog sunčevog svjetla ili toplinskog zračenja.

BlueFertil - muška plodnost, 120 kapsula
BlueFertil - muška plodnost, 120 kapsula
89,99 €
u Futunatura.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe