Muira puama - drvo potencije, 60 kapsula

Muira puama - drvo potencije, 60 kapsula

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Muira Puama – Kraj seksualnim tegobama u krevetu.

Smanjeni libido?

Neplodnost?

Seksualna impotencija?

Slaba seksualna moć?

Uz pomoć Muire... Pročitaj cijeli opis

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Cijena je osvježena danas od 3:27.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Futunatura.hr ponudi
Ponuda trgovine Futunatura.hr za proizvod Muira puama - drvo potencije, 60 kapsula. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0103ADA9
Prijavi grešku

Muira Puama – Kraj seksualnim tegobama u krevetu.

Smanjeni libido?

Neplodnost?

Seksualna impotencija?

Slaba seksualna moć?

Uz pomoć Muire Puame tegobe u krevetu postat će blijedo sjećanje iz prošlosti jer je drvo Muire Puame zvano i "drvo potencije". Domoroci duž rijeke Rio Negro koriste stabljike i korijenje mlade biljke u obliku tonika za olakšavanje mišićno-živčanih tegoba. U Brazilu je Muira Puama poznatija i kao seksualni stimulans i snažan afrodizijak.

Seksualni život je dio svakodnevice, zbog čega seksualne tegobe kod parova uzrokuju puno lošeg raspoloženja i glasne prepirke. Kako biste izbjegli spomenute neugodnosti, na prirodan se način suočite s navedenim tegobama, naime s kapsulama Muira Puama.

Korisni učinci posljedica su terpena koji su posebice snažno koncentrirani u korijenju i biljci. Muira Puama ima neposredan učinak jer uzrokuje povećanu cirkulaciju u području zdjelice, što pak omogućuje lakšu erekciju kod muškaraca i lakši orgazam kod žena. Snažnija erekcija kod muškaraca traje dulje, dok žene zbog povećane cirkulacije brže postižu orgazam.

Preporučena dnevna doza: 2 kapsule dnevno.

Sastojci: ekstrakt damiane u prahu 5:1, bučino ulje, muira puama (Dulacia inopflora) u prahu, ekstrakt sibirskog ginsenga u prahu 5:1, ekstrakt matche (Lepidium meyenil) u prahu 5:1, selen iz kvasca, d-alfa tokoferil acetat (vitamin E), sojino ulje (sredstvo za punjenje); sojin lecitin (emulgator), pčelinji vosak (sredstvo za suspenziju). Ovojnica kapsule: želatina, glicerin, voda, željezov oksid E172 (bojilo).

Upozorenje o alergenima: sadrži soju. Bez glutena.

Sadržaj: 60 kapsula.

Neto količina: 47,3 g.

Proizvod je dodatak prehrani.

Upozorenje: Preporučene se dnevne količine, odnosno doze ne smiju prekoračiti. Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu. Čuvati izvan dohvata djece! Trudnicama ili dojiljama preporučamo da se o upotrebi posavjetuju s liječnikom. Konzumacija se ne preporuča u slučaju alergije, preosjetljivosti ili kontraindikacija s drugim namirnicama ili lijekovima na bilo koji od sastojaka. Čuvajte u hladnom i suhom prostoru, zaštićeno od svjetla, na temperaturi do 25 °C.

Muira puama - drvo potencije, 60 kapsula
Muira puama - drvo potencije, 60 kapsula
19,99 €
u Futunatura.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe