vidaXL Sklopivi stolni nogomet 121 x 61 x 80 cm crni

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Sad je moguće imati stolni nogometni profesionalne veličine u vlastitom domu, uz naš stol za nogomet od 121 cm. Donijet će mnoštvo zabave u bilo kojem okruženju i savršen... Pročitaj cijeli opis
153,03 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

20

Cijena je osvježena danas od 14:54.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o vidaxl.hr ponudi
Ponuda trgovine vidaxl.hr za proizvod vidaXL Sklopivi stolni nogomet 121 x 61 x 80 cm crni. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Vrsta opreme
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01AE701F
Prijavi grešku
Sad je moguće imati stolni nogometni profesionalne veličine u vlastitom domu, uz naš stol za nogomet od 121 cm. Donijet će mnoštvo zabave u bilo kojem okruženju i savršen je za sobu za igre u kući, igraonicu s automatima, kao i druge prostore za zabavu. Ovaj stolni nogomet prikladan je za natjecanje jedan na jedan [...] Sad je moguće imati stolni nogometni profesionalne veličine u vlastitom domu, uz naš stol za nogomet od 121 cm. Donijet će mnoštvo zabave u bilo kojem okruženju i savršen je za sobu za igre u kući, igraonicu s automatima, kao i druge prostore za zabavu. Ovaj stolni nogomet prikladan je za natjecanje jedan na jedan ili grupnu igru. Stol je izrađen od čvrstog MDF-a i kromiranih čeličnih šipki kako bi mogao raditi još dugo godina. Dimenzije otisnutog igrališta u skladu su sa službenim standardom turnira, što vam pruža stvarno iskustvo igranja. Sadrži 8 redova koji omogućuju 4 reda po ekipi, 11 crnih igrača i 11 plavih igrača, kao i držač za čaše na svakom kraju kako ne biste bili žedni kad se natjecanje užari. Opremljen fleksibilnim kliznim šipkama s igračima s neklizećim ručkama, omogućuje vam jednostavno i ugodno hvatanje. Zbog jednostavne funkcije sklapanja brzo se sprema. Kad je vrijeme za igru, stol se može lako rasklopiti, pružajući sate zabave vašoj obitelji. Isporučit će se kompletni stol za igranje nogometa, što uključuje 2 gola, 2 nogometne lopte, 2 tablice za bilježenje rezultata, 8 šipki s igračima i 22 igrača.Boja: CrnaMaterijal: MDF + čelikDimenzije: 121 x 61 x 80 cm (D x Š x V)Veličina igrališta: 105 x 58 cm (D x Š)Težina (približno): 23 kgPrikladan za natjecanje jedan na jedan ili grupnu igruNeklizeće ručkeSklopivo za jednostavnu pohranu i transportUpozorenje: Nije prikladno za djecu mlađu od 6 godina zbog dijelova koji mogu predstavljati opasnost od gušenja.Isporuka uključuje:1 x stol za nogomet2 x gol2 x nogometna lopta2 x prečka za rezultate8 x šipka s igračima22 x igrač nogometa
vidaXL Sklopivi stolni nogomet 121 x 61 x 80 cm crni
vidaXL Sklopivi stolni nogomet 121 x 61 x 80 cm crni
153,03 €
u vidaxl.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe