KLARFIT Cargo Bull Travel, teretna prikolica, 40kg, prikolica za bicikle, crna/drvo

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Teretna prikolica Klarstein Cargo Bull je izuzetno prikladna za jednostavni transport biciklom ili pješice - za kupovinu, putovanja, vrt, piknik ili biciklizam. Teretna p... Pročitaj cijeli opis
305,90 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na skladištu

Cijena je osvježena danas od 1:10.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o electronic-star.hr ponudi
Ponuda trgovine electronic-star.hr za proizvod KLARFIT Cargo Bull Travel, teretna prikolica, 40kg, prikolica za bicikle, crna/drvo. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0105F19C
Prijavi grešku
Teretna prikolica Klarstein Cargo Bull je izuzetno prikladna za jednostavni transport biciklom ili pješice - za kupovinu, putovanja, vrt, piknik ili biciklizam. Teretna prikolica Klarfit Cargo Bull Travel površine 42 x 63 cm nudi dovoljno prostora za prtljagu, napitke, materijal za obradu tla ili kompletnu opremu za kampiranje. Stabilna podloga od multipleks ploče može podnijeti opterećenje do 40 kg. Čvrste trake za pričvršćivanje možete pričvrstiti s obje strane na pet terminala, kako biste osigurali siguran transport. Ručicu prikolice možete pomoću sigurnosnog klina podesiti ovisno o tome želite li prikolicu priključiti na bicikl ili je koristiti kao ručnu prikolicu. Teleskopski stalak osigurava stabilnost prikolice. Kotači veličine 16" i unutrašnje gume debljine 1,95" osiguravaju visoku udobnost pri kretanju. Dva bijela i crvena reflektora osiguravaju vidljivost u cestovnom prometu. Za dulje turističke izlete ili opću zaštitu od vremenskih uvjeta i prljavštine, na raspolaganju su vam opcionalne vodootporne torbe za transport. Zdrava, ekološki prihvatljiva i super jednostavna: s prikolicom za bicikl ili ručnom prikolicom Klarfit Cargo Bull krenite u biciklističku avanturu ili prevozite vaš raznovrsni teret na jednostavan način. Imajte na umu da je u prometu potreban crveni stražnji reflektor, kako biste osigurali potpunu sigurnost.
KLARFIT Cargo Bull Travel, teretna prikolica, 40kg, prikolica za bicikle, crna/drvo
KLARFIT Cargo Bull Travel, teretna prikolica, 40kg, prikolica za bicikle, crna/drvo
305,90 €
u electronic-star.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe