OneConcept Freshboxx, hladnjak zraka, 3 u 1, 65 W, 360 m3 / h, 3 protoka zraka, bijela

(0)
Pogledaj mišljenja
Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Trostruko dobro: hladnjak zraka oneConcept Freshboxx nudi najbolju klimu 3 u 1 kao ventilator, hladnjak zraka i ovlaživač zraka na jednom uređaju. Cool svježine koja je v... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na skladištu

Cijena je osvježena danas od 1:06.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o electronic-star.hr ponudi
Ponuda trgovine electronic-star.hr za proizvod OneConcept Freshboxx, hladnjak zraka, 3 u 1, 65 W, 360 m3 / h, 3 protoka zraka, bijela. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Boja
Dodatne značajke
Glasnoća unutarnje jedinice (u dB)
64 dB
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0106ED2E
Prijavi grešku
Trostruko dobro: hladnjak zraka oneConcept Freshboxx nudi najbolju klimu 3 u 1 kao ventilator, hladnjak zraka i ovlaživač zraka na jednom uređaju. Cool svježine koja je vrijedna toga. S visokim protokom zraka od 360 m3 / h, ventilator oneConcept Freshboxx puše ljetni zrak i stvara ugodan povjetarac. U kombinaciji s funkcijom hladnjaka zraka , protok zraka je također ugodno hlađen i pruža osvježenje prostora u obliku ugodne vlage. Voda isparava iz 6-litrenog spremnika kroz filter saća, hladeći protok zraka na prirodan, energetski učinkovit način - strujanje zraka postaje ugodno hladan povjetarac i osvježava se za stolom, kaučem ili krevetom. Ako je potrebno, dvije izmjenjive rashladne baterije u spremniku vode snižavaju temperaturu za još veću svježinu. Spremnik za vodu može se u potpunosti ukloniti kako bi se olakšalo punjenje, čišćenje i pražnjenje. Također se može puniti izravno odozgo tijekom rada. Zahvaljujući integriranim podnim kotačima, hladnjak se može nositi bilo gdje i odmah je spreman za upotrebu. Tri različite brzine vjetra, mala, srednja i visoka, kao i funkcija horizontalnog ljuljanja, omogućuju vam prilagođavanje strujanja zraka pojedinačno. Snažni i svestrani: oneConcept hladnjak zraka Freshboxx osvježavajući je odgovor na sve vruće dane u godini. Imajte na umu da ovaj uređaj nije klimatiziran u tradicionalnom smislu, već je hladnjak zraka. Hlađenje ispušnog zraka postiže se isparavanjem vode / leda iz spremnika vode u uređaju.
OneConcept Freshboxx, hladnjak zraka, 3 u 1, 65 W, 360 m3 / h, 3 protoka zraka, bijela
OneConcept Freshboxx, hladnjak zraka, 3 u 1, 65 W, 360 m3 / h, 3 protoka zraka, bijela
63,90 €
u electronic-star.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe