Kinderkraft kolica 3 u 1 Xmoov - Black

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Višenamjenska kolica za djecu od 1. dana do 22 kg: nosiljka, kolica i autosjedalica u jednom. Bit će idealno sredstvo i na putovanjima i u urbanim uvjetima (npr. pri kupo... Pročitaj cijeli opis
469,90 € -15 %
399,42 €
3-6 dana
-15 %469,90 €
besplatna dostava

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 3 - 6 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 10:28.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o magicbaby.hr ponudi
Ponuda trgovine magicbaby.hr za proizvod Kinderkraft kolica 3 u 1 Xmoov - Black. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Tip kolica
3u1
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01073316
Prijavi grešku
Višenamjenska kolica za djecu od 1. dana do 22 kg: nosiljka, kolica i autosjedalica u jednom. Bit će idealno sredstvo i na putovanjima i u urbanim uvjetima (npr. pri kupovini). Proizvod zadovoljava najnovije sigurnosne standarde. Ima izvrsne amortizere na četiri kotača, 8 položaja za roditeljski upravljač i dva položaja sjedala (okrenuta prema naprijed ili natrag) za super udobnost pri vožnji.
Karakteristike:
Sjedište 2 u 1 – nosiljka i kolica
4 kotača na napuhavanje sa amortizerima
Prilagodiv upravljač za roditelje
Dva smjera putovanja
3 položaja sjedala
Sustav putovanja
Jednostavno rastavljanje
Prozračni baldahin
Podesiva navlaka
Torba sa dodatnim priborom
Sigurnosni pojasevi u 5 točaka
Praktični pribor
Odvojivi zaštitni luk
Prostrana odvojiva košara
Prozor na navlaci
Zaključavanje kotača
Stani/kreni kočnica
Karakteristike:

Potrebna su samo tri poteza da nosiljku pretvorite u kolica - tako da možete lako i brzo promijeniti funkciju kolica, dok hodate ili tijekom vremena. Na ovaj način XMOOV će pratiti vaše dijete dugi niz godina, i nećete morati brinuti o prostoru za spremanje dodatnog sjedala.
Veliki kotači na napuhavanje (20 i 30 cm) s apsorpcijom udara su izdržljivi, otporni na abraziju i jamče izvrsno prianjanje uz tlo, pružajući na taj način visoku razinu udobnosti putovanja, čak i na najtežim terenima.
Upravljač za roditelje može se postaviti u osam položaja, što osobama različite visina jamči udobnost. Upravljač ima ugodan poklopac od eko kože.
Kolica imaju dvije mogućnosti konfiguriranja svog položaja: okrenuto prema naprijed ili natrag. Tako će mališani moći ostati u vizualnom kontaktu sa roditeljem ili uživati u pogledu tijekom šetnje.
Sjedalo ima 3 faze, jednostavno je za korištenje, ručno podesivo upravljačem. Jednim pokretom možete promijeniti položaj sjedala u ležeće, polusjedeće i sjedeće. Baš jednostavno!
Set dolazi s adapterima koje možete koristiti za postavljanje MINK sjedalice u okvir ili bilo kojeu drugu kompatibilnu autosjedalicu. Ovo će biti posebno korisna značajka kada ste na putovanjima i gdje god vam je bitno uštediti prostor i vrijeme: u kupovini ili tijekom brzog izleta u grad.
Sjedalo 2 u 1 lako je rastaviti, a okvir se može udobno preklopiti i transportirati. Sjedalo je zaštićeno sigurnosnim mehanizmom koje sprječava da se samo rastavi u prijevozu.
Navlaka ima posebnu mrežicu, koja jamči dodatnu ventilaciju i pogled djeteta. A kad je hladno, možete ga zatvoriti.
Navlaka je duboka i može se povećati u jednom pokretu, što jamči maksimalnu zaštitu od nepovoljnih vremenskih uvjeta. Također sadrži i uvlačivu nadstrešnicu za zaštitu od sunca.
Set dolazi s prostranim, modernim MOMMY BAG-om koji će sadržavati sve što će vam trebati za šetnju, zajedno s univerzalnim ručkama kako biste ju stavili/maknuli s roditeljskog upravljača i turističkim stolom za presvlačenje. Moderni dizajn i stil torbe čine da torba izgleda sjajno kad se nosi na ramenu.
Podesivi pojas u 5 točaka osigurava da vašem djetetu bude sigurno i ugodno, zahvaljujući mekim jastučićima i međunožnim jastučićima. Mekani jastučići se lako mogu ukloniti radi čišćenja, a pojasevi se mogu prilagoditi po visini, kako dijete raste.
Set sadrži sve što je potrebno za ugodno držanje djeteta tijekom šetnje u različitim vremenskim uvjetima: mreža protiv komaraca, zaštita od kiše i nogavica. A zahvaljujući držaču za šalicu, uvijek možete imati pri ruci kavu ili čaj!
Luk se može zakrenuti za 360 stupnjeva kako bi se omogućilo da se dijete u slobodno vrijeme smjesti u kolica. Luk možete odvojiti s jedne ili obje strane, prema potrebi, za maksimalnu udobnost. Poklopac od eko kože može se ukloniti zbog čišćenja - nema potrebe brinuti se o mrljamš
Košara ima nosivost do 4 kg, tako da će zadržati sve! Uz to, ona omogućuje praktičan pristup sadržaju s bilo koje strane. Može se ukloniti radi čišćenja i lako se ponovo pričvrstiti (npr. kada želite istresti pijesak nakon povratka s plaže).
Prozor na navlaci omogućuje kontakt s djetetom, što vam daje osjećaj sigurnosti i olakšava brigu o djetetu tijekom svake šetnje.
Prednji kotači na napuhavanje izrazito su upravljivi i mogu se okretati za 360 stupnjeva. Ako su površine neravne, mogu se zaključati za ravnu vožnju kako bi se osigurala udobnost. Zahvaljujući amortizerima ugrađenim na svaki od kotača, vožnja je glatka i udobna.
Ovaj model kočnice je definitivno pogodan za cipele! Pritisnite kočnicu odozgo da je aktivirate ili otpustite. Ne postoji rizik od oštećenja ili zaprljanja cipela. Kočnica je smještena na sredini stražnje osovine, što uklanja rizik od udara u nju, dok gurate kolica.
Promjer kotača:prednji - 20 cm, stražnji - 30cm
Težina:okvir: 8,5 kg
košara: 5,5 kg
sjedalica: 3,3 kg
Standard:Izrađen u skladu s europskim standardom ECE 44/04
Jamstvo proizvođača:24 mjeseca
Uputstva preuzmite ovdje:
Kinderkraft kolica 3 u 1 Xmoov - Black
Kinderkraft kolica 3 u 1 Xmoov - Black
399,42 €
u magicbaby.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe