Plinski roštilj Outdoorchef Lugano 570 G, 18.128.37

Plinski roštilj Outdoorchef Lugano 570 G, 18.128.37

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA


Čiste linije, visokokvalitetna staklena ploča s osvijetljenim gumbima i policama od nehrđajućeg čelika samo su neke od karakteristika koje roštilju daju izgled su...
Pročitaj cijeli opis
2.242,90 €
1-2 dana
Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 1 - 2 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:49.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o kraljzara.hr ponudi
Ponuda trgovine kraljzara.hr za proizvod Plinski roštilj Outdoorchef Lugano 570 G, 18.128.37. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Broj plamenika
4
Stolni roštilj
ne
Širina (cm)
121
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01082BB2
Prijavi grešku


Čiste linije, visokokvalitetna staklena ploča s osvijetljenim gumbima i policama od nehrđajućeg čelika samo su neke od karakteristika koje roštilju daju izgled suvremene dizajnerske kuhinje.
Plinski roštilj Outdoorchef Lugano 570 G rezultat je švicarske inovacije kojom su spojene prednosti provjerenog oblika okruglih roštilja sa snažnim plamenikom Steakhouse za karamelizaciju steakova i dodatne kuhinjske jedinice. Suvremen dizajn omogućuje plinskom roštilju da izgleda krasno na svakoj terasi.

Zahvaljujući inovativnom konceptu, plinski roštilj pruža mnogobrojne nove funkcije od kojih su najvažnije:

Obostrani emajlirani čelični lijevak za direktno i indirektno pečenje
Moćan dvostruki okrugli plamenik snage 9,7 kW
Dodatni Steakhouse plamenik za karamelizaciju odreska i bočni štednjak
Staklena konzola sa sigurnosnim svjetlosnim sustavom na upravljačkim tipkama
Kvalitetni materijali, inovativan dizajn


Unutrašnjost plinskog roštilja čini jedinstven sustav lijevka koji osigurava jednaku temperaturu dok istovremeno sprječava izbijanje plamena. Sokovi i masti koji padaju na lijevak djelomično isparavaju i daju vašem remek djelu intenzivan miris i okus po roštilju. Lijevak ima dvostranu funkciju tako da roštilj jednim potezom možete pripremiti za pečenje na direktan i indirektan način.

Zahvaljujući sustavu Double Ring-Burner (2 okrugla plamenika) možete peći na niskim temperaturama, a isto tako i pripremiti odreske ili pizze na visokim temperaturama do 360 stupnjeva.

Steakhouse Burner vam daje punu snagu za pečenje. Izravnom toplinom odozdo uz visoke temperature ispeći ćete savršene odreske. Pri pečenju na plameniku Steakhouse dobit ćete slasnu koricu s intenzivnim karameliziranim aromama na mesu.

Ova jedinstvena vanjska kuhinja upotpunjena je dodatnim kuhinjskim priborom s kojim možete pripremiti hrskav prilog od povrća, prženi luk za hamburgere ili fini umak za pečenje. Profinjen koncept skladištenja s vratima na jednostavno zatvaranje i velikim prostorom za pohranu, te sigurnosnim svjetlom na upravljačkim tipkama upotpunjuju vaše iskustvo pečenja.

Zahvaljujući pametnom sustavu svjetla na upravljačkim tipkama, odmah ćete primijetiti koji plamenik je uključen, a koji nije. Istovremeno, pametni senzor svjetla prilagodit će svjetlinu svjetla tako da su vidljiva i u najsunčanijim danima.
Plinski roštilj Outdoorchef Lugano 570 G, 18.128.37
Plinski roštilj Outdoorchef Lugano 570 G, 18.128.37
2.242,90 €
u kraljzara.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe