Roštilj na ugljen La Caja China Roasting Box #1, 10101

Roštilj na ugljen La Caja China Roasting Box #1, 10101

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA


Najprodavaniji model roštilja na ugljen La Caja China biti će vaš omiljeni partner prilikom pečenja većih komada mesa. U njemu možete ispeći cijelog odojka do 30 ...
Pročitaj cijeli opis
756,40 €
1-2 dana
Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 1 - 2 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:51.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o kraljzara.hr ponudi
Ponuda trgovine kraljzara.hr za proizvod Roštilj na ugljen La Caja China Roasting Box #1, 10101. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01082BB5
Prijavi grešku


Najprodavaniji model roštilja na ugljen La Caja China biti će vaš omiljeni partner prilikom pečenja većih komada mesa. U njemu možete ispeći cijelog odojka do 30 kg ili 16-18 cijelih pilića. Odjednom možete ispeći 8-10 komada svinjskih rebaraca ili lopatice. Također će zadovoljiti i pri spremanju ostalih komada mesa i ribe. Roštilj na ugljen La Caja China Roasting Box #1 idealan je za obiteljska druženja, a također vam može pojednostaviti pečenje u profesionalnoj kuhinji.

Prednost pečenja na roštiljima La Caja China je zatvoreni sistem pečenja s izvorom topline iznad komore za pečenje. Idealan je za veće komade mesa ili peradi u komadu, koji se peku u zatvorenoj komori, pečenje je jednostavno i zahtjeva vrlo malo truda. Hrana pripremljena na ovaj način ostaje u unutrašnjosti sočna, a izvana dobije hrskavu koricu. Sa dodatnom rešetkom, koja se postavlja iznad žara, lako ga možete pretvoriti u otvoreni roštilj na ugljen i tako peći manje komade mesa. Roštilj je proizveden u Sjedinjenim američkim državama i uz redovno održavanje služiti će vam 15-18 godina.
Roštilj na ugljen La Caja China Roasting Box #1, 10101
Roštilj na ugljen La Caja China Roasting Box #1, 10101
756,40 €
u kraljzara.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe