Roštilj na ugljen La Caja China Rosating Box SP-150DP, crni, 10116

Roštilj na ugljen La Caja China Rosating Box SP-150DP, crni, 10116

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA


Ovo je novi model roštilja i ima kapacitet poput originalnog La Caja China Roasting Box #2, ali moderniji i elegantniji izgled - metalni izvana, noge od čelika (p...
Pročitaj cijeli opis
2.017,30 €
1-2 dana
Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 1 - 2 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:59.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o kraljzara.hr ponudi
Ponuda trgovine kraljzara.hr za proizvod Roštilj na ugljen La Caja China Rosating Box SP-150DP, crni, 10116. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01082BB7
Prijavi grešku


Ovo je novi model roštilja i ima kapacitet poput originalnog La Caja China Roasting Box #2, ali moderniji i elegantniji izgled - metalni izvana, noge od čelika (plastificirane) i željezne ručke. Dostavljamo ga već sastavljenog. U cijenu je uključen i sistem za odstranjivanje pepela.

Roštilj na ugljen La Caja China Roasting Box SP-150DP idealan je roštilj za veće piknike ili za upotrebu u restoranu. U njemu možete ispeći svinju do 50kg, a odjednom možete ispeći 18 pilića i 6 purana. Vašim gostima odjednom možete ispeći 10 kom svinjskih rebaraca ili svinjske lopatice, a također možete ispeći i ostale komade mesa ili ribe.

Prednost pečenja na roštiljima La Caja China je zatvoreni sistem pečenja s izvorom topline iznad komore za pečenje. Idealan je za veće komade mesa ili peradi u komadu, koji se peku u zatvorenoj komori, pečenje je jednostavno i zahtjeva vrlo malo truda. Hrana pripremljena na ovaj način ostaje u unutrašnjosti sočna, a izvana dobije hrskavu koricu. Sa dodatnom rešetkom, koja se postavlja iznad žara, lako ga možete pretvoriti u otvoreni roštilj na ugljen i tako peći manje komade mesa. Roštilj je proizveden u Sjedinjenim američkim državama i uz redovno održavanje služiti će vam 15-18 godina.
Roštilj na ugljen La Caja China Rosating Box SP-150DP, crni, 10116
Roštilj na ugljen La Caja China Rosating Box SP-150DP, crni, 10116
2.017,30 €
u kraljzara.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe