Keramički roštilj na ugljen Kamado Joe BigJoe II, 61 cm s kolicima, BJ24RHC

Keramički roštilj na ugljen Kamado Joe BigJoe II, 61 cm s kolicima, BJ24RHC

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA


Najbolje izrađen, najsvestraniji, s najboljim jamstvom.

Kamado Joe Classic je roštilj, smoker i pećnica u jednom, spreman za korištenje u roku 15 minuta. 3...
Pročitaj cijeli opis
1.999,00 €
1-2 dana
Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 1 - 2 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:47.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o kraljzara.hr ponudi
Ponuda trgovine kraljzara.hr za proizvod Keramički roštilj na ugljen Kamado Joe BigJoe II, 61 cm s kolicima, BJ24RHC. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Širina (cm)
61
Veličina površine za peku (cm)
61
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01082BBE
Prijavi grešku


Najbolje izrađen, najsvestraniji, s najboljim jamstvom.

Kamado Joe Classic je roštilj, smoker i pećnica u jednom, spreman za korištenje u roku 15 minuta. 3 cm debela robusna keramika odlično regulira i održava toplinu roštilja i omogućuje pečenje kod niskih i ekstremno visokih temperatura (82–400 i više stupnjeva). Izvrsna poroznost keramike odlično održava vlažnost mesa, zato je pečena hrana nevjerojatno sočna, obogaćena s pravom aromom roštilja. Zbog veličine je BigJoe prvi izbor svih ljubitelja punih stolova i roštiljanja.

Jedinstven fleksibilan sistem pečenja “Divide & Conquer” omogućuje pečenje na dva ili čak tri različite razine, na direktnoj ili indirektnoj toplini u isto vrijeme. Tako ukupna površina pečenja na standardnom Kamado Joe roštilju promjera 46 cm iznosi nevjerojatnih 4258 cm2.

Potpuno novi ventil poklopca:
Patentirani ventil u cijelosti je izrađen od aluminija, te je otporan na hrđu. Kapica na ventilu omogućuje nesmetano pečenje i po mokrom vremenu, posebni zračni prorezi brinu za konstantan protok zraka kroz roštilj.

Stope za dizanje poklopca
Posebni sistem za podizanje poklopca umanjuju težinu poklopca za 90%. Sistem je razvijen u suradnji sa kompanijom Weber Knapp iz New Yorka kako bi se olakšalo podizanje vrlo teškog poklopca, te na taj način pečenje učinilo još jednostavnijim. Sistem ujedno sprečava nekontrolirano zatvaranje ili padanje poklopca prilikom stavljanja-okretanja namirnica.

Zasun od nehrđajućeg čelika
Zasun koji se automatski zatvara prilikom zatvaranja poklopca, drži poklopac tijesno priljubljen uz tijelo roštilja. Kod otvaranja automatski se otpušta.

Novi firebox
Poboljšana keramička posuda za pripremu ugljena s patentiranim izgledom razdijeljena je u pet jedinica, tako je spriječeno pucanje, bolje akumulira toplinu i otpornija je na veće pritiske.

Posuda za pepeo
Pepeo se skuplja u posudici na dnu roštilja koju po završetku pečenja jednostavno izvučemo te ispraznimo. Čišćenje Kamado roštilja doista je nevjerojatno jednostavno i brzo.

Žičana brtva sa staklenim vlaknima
Dvostruka brtva potpuno zadržava temperaturu roštilja. Izrađena je od čelične mrežice dodatno ojačane staklenim vlaknima, omogućiti će precizno brtvljenje prilikom otvaranja i zatvaranja poklopca dugi niz godina.

Roštilji Kamado Joe su pojam kvalitete. Kvalitetni materijali i unikatna tehnička rješenja su razlog, da ćete od sada kupovati jedino Kamado Joe roštilje. Keramički dijelovi imaju doživotno jamstvo, metalni dijelovi pet godina, a termometar godinu dana. Za profesionalnu upotrebu, svi dijelovi (kermički, metalni) imaju garanciju jednu godinu.
Keramički roštilj na ugljen Kamado Joe BigJoe II, 61 cm s kolicima, BJ24RHC
Keramički roštilj na ugljen Kamado Joe BigJoe II, 61 cm s kolicima, BJ24RHC
1.999,00 €
u kraljzara.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe